zondag 22 november 2015

"Schudbol"

 Hoi meiden, 

Ik zie tegenwoordig zoveel van die leuke schudbollen voorbij komen dat ik dacht....ik ga er ook maar eens eentje maken. Geen kant en klare, want ik had er geen mal van, maar deze heb ik gemaakt met de Crealies XXL nr 07, de ronde, en ik heb een deel van de Crealies XXL nr 06 gebruikt voor de voet. Beetje aangepast:Stuk eraf, vervolgens het puntje eraf gesneden, rilrandjes erop en voila...het kan doorgaan voor de  voet van een schudbol...of niet dan? hahaha. In de bol heb ik voor het sneeuwlandschap de Leane Landscape Houses gebruikt, en de super schattige Creative Expressions Winter Trees  die trouwens vanaf nu weer leverbaar zijn bij Doe@ding :-), besneeuwd met de Rayher Snowpen . Het hertje is van Leane Deer. De tekst Fijne Kerst is van Crealies.
Rechtsboven in zitten de Craft Emotions Pinecones. De klimop is de Autumn Ivy van Joy Crafts.
En die sprietentakjes onderin zijn de Creative Expressions Catkin Stems.
 Over Creative Expressions gesproken.......er zijn weer een lading nieuwe binnen gekomen bij Doe@ding...super mooitjes weer, kijk zelf maar even HIER.
***

Klik HIER en je komt in de webwinkel van Doe@ding bij deze kaart terecht, waar meteen alle gebruikte artikelen onder staan, klaar om zo in je winkelmandje te "gooien".  :-)

groetjes, 
Elly

4 opmerkingen:

 1. Wauw...wat een schitterende kaart!
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit mooi gemaakt Elly. Juist gaaf dat je stansen die je al hebt, aangepast hebt om deze kaart te maken...lekker creatief. Ik vind hem erg mooi en sfeervol geworden.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Elly , deze kaart is prachtig weer geworden . Ik ben blij .
  Lieben Gruss , Reni

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reacties!!
groetjes,
Elly

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.