maandag 23 november 2015

Mmmmmm....hot cocoa

 Hoi meiden,

Het wordt er weer weer voor..... warme chocolademelk, mèt een flinke klodder slagroom uiteraard, want zonder dat, mogen ze van mij de chocolademelk ook wel houden haha. 
MFT heeft laatst een super leuke stansset uitgebracht van deze mokken.
 Vorige week was mijn dinnetje Jeannette hier om lekker samen een dagje te freubelen (waar overigens door overmatig geleuter, weer vrij weinig van terecht kwam, maar dat hebben we later, ieder voor zich, weer goed gemaakt hoor hihi) en zij had deze set bij zich....leuk leuk leuk! Heb er gelijk een paar uitgestanst natuurlijk :-). Toen ermee aan de slag. Dit kwam er uit bij mij en Jeannette heeft er weer iets heel anders mee gemaakt.....
Klik HIER om ook even bij Jeannette d'r superrr leuke projectje te gaan kijken.
Het frame is de Holly Frame van Spellbinders, dat vind ik toch zo'n bjoetie hè! De mokken zijn,zoals gezegd de Hot Cocoa Cups van MFT. De slagroom, marshmallows en chocola (of misshien zijn het eigenlijk wel kaakjes, maar bij mij nu even niet dan haha) zitten ook bij deze set enne... zoals jullie kunnen zien, kon ik het niet weerstaan om alvast een hapje van de chocola te nemen. Tja...je bent nu eenmaal chocoholic of niet haha. De tekst Winter is van JoyCrafts. 
De hulstblaadjes Holly Leaves zijn van Craft & You.


Aan de binnenkant heb ik in een ovaal van Crealies XXL nr. 09, ook maar weer een winterlandschapje gemaakt met de Creative Expressions Winter Trees, de Leane Landscape Houses en de Leane Deer. Kan er niks aan doen......ik vind ze gewoon super leuk, die Cr. Expr. kerstbomen en de Leane stansen. De tekststansen aan de rechterkant zijn van Crealies.
***

Klik HIER, en je komt in de webwinkel van Doe@ding bij deze kaart terecht, waar meteen alle gebruikte artikelen onder staan, klaar om zo in je winkelmandje te "gooien"  :-)


Je zou er toch trek van krijgen.....of niet soms? :-)

groetjes,
Elly

3 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie leuke kaart Elly , vind hem helemaal geweldig.

  Groetjes Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwieeee, je choco projectje is supergaaf geworden zeg! Was weer beregezellig zo samen freubelen en dan zien hoe totaal verschillend het resultaat is geworden. Doen we gauw nog eens hè? Gezellig met een warme chocomel erbij!
  Liefs,
  Jeannette xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reacties!!
groetjes,
Elly

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.