zondag 28 april 2019

Eens iets anders......


Omdat de inspiratie voor het kaarten maken al een tijdje op een laag pitje staat of soms helemaal ontbreekt bij me, zocht ik iets anders om toch creatief bezig te kunnen zijn. Omdat ik op Pinterest vaak hele leuke handlettering projecten voorbij zie komen, koos ik ervoor om dat ook maar eens te gaan proberen in combinatie met tekeningetjes. Nu ben ik in beiden niet echt een uitblinker, maar als tijdverdrijf en voor de eerste keer, vind ik deze in ieder geval geschikt genoeg om hier te plaatsen :-) 
Oefening baart kunst zeggen ze, dus we zullen zien. En mocht het niet verbeteren dan heb ik er in ieder geval mijn plezier van :-)

Ik was begonnen met het tekenen van de pot met cactus zonder nog enig idee te hebben welke tekst er dan naast moest komen, maar toen ik dat bloemetje erop tekende dacht ik bij mezelf....je verwacht eigenlijk geen mooi bloemetje op zo'n lelijke stekelige cactus, maar vaak zomaar ineens, zit ie er wel. Een wonder! Dus vandaar de tekst:  Wonderen gebeuren!! ....Bid, wacht en heb vertrouwen!
Een krachtige boodschap!! God doet (nog steeds) wonderen, als je ervoor bid en geduldig wacht en erop vertrouwt dat Hij het doen kan en zal!

Liefs, Elly

5 opmerkingen:

 1. Prachtig Elly, ja dit is zeker heel wat anders. Super tekst ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dit is toch al heel goed gelukt Elly. Mooie tekst én mooi geschreven.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor iemand die zegt niet te kunnen tekenen vraag ik me dan af "hoezo niet"?
  Ik vind dat je het geweldig gedaan hebt, zowel de cactus in pot als de tekst!!! Het is inderdaad wel heel iets anders dan we van je gewend zijn maar wel heel leuk om te zien!
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. helemaal leuk is dit kaartje geworden ! top gekleurd. ben benieuwd wat er nog komt
  grtjs martina

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reacties!!
groetjes,
Elly

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.