zondag 3 april 2016

Demo nr.33 Sterkte!


Hoi meiden, 

Voor vandaag een sterkte kaart.
Hiervoor heb ik gebruikt:
In het midden de Creative Expr. Brisbane, die heb ik precies in de Nellie Snellen Straight Dotted Oval laten vallen. Middenop de Marianne Design Waterlelie met daarachtervandaan de Creative Expr. Splendid Swirls.(deze komen half april weer binnen bij Doe@ding)
De tekst Sterkte en de vlinders en het blad zijn van Crealies.

***
Als je op DEZE LINK klikt, kom je meteen bij deze kaart in de webwinkel van Doe@ding terecht , daarbij staan de gebruikte artikelen direct vermeld onder de kaart, zodat je ze meteen kunt bestellen, mocht je dat willen.


***


De witte links in al mijn blogposten verwijzen direct naar de artikelen in de webwinkel van Doe@ding.3 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart weer,en soms hebben we helaas ook dit soort kaarten wel eens nodig.En ik zie nu pas de foto van Bounty aan de zijkant van je blog,kan je nagaan hoe verblind ik al die keren was door je mooie kaarten,de rest viel gewoon niet meer op hihihi.Fijne zondag!!Groetjesss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Nou het lag niet aan jou hoor haha...die foto en die van de kleinkids heb ik er vanmorgen pas opgezet hahaha. Fijne zondag!!
   groetjes,Elly

   Verwijderen
 2. Oh hahahah,ik zat al bijna bij hans anders binnen!!Je hebt een paar stoere kleinkids zeg!!geniet er maar lekker van!En Bounty,ach tja als ik zulk soort hondjes zie smelt ik altijd,ben echt een hondenfreak.Fijne dag en groetjes Emilie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reacties!!
groetjes,
Elly

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.