zondag 6 maart 2016

Demodagen weer voorbij......


Hoi meiden, 

Jeetje, zo zit je er naartoe te leven en zo zijn ze alweer voorbij....de Doe@ding Demodagen. 
Tja.....time flies when you're having fun.... 
Ze waren in ieder geval weer lekker drukbezocht en hartstikke gezellig, en ik heb het samen met mijn dinnetje Jeannette weer reuze naar m'n zin gehad in ons vertrouwde hoekje van de zaal, dus we tellen met z'n allen maar weer af tot de volgende editie haha.

Zoals jullie van mij gewend zijn, na de demodagen, zet ik vanaf nu weer elke dag een kaart op mijn blog, tot de demokaarten op zijn :-). Dus voorlopig kunnen jullie weer zo'n 5 weken lang iedere dag een nieuwe kaart hier verwachten ....

Om te beginnen deze...
Hiervoor heb ik gebruikt:

Voor de bovenste "rand" de Cr.Expr. 1616 Rococo. Hiervan zie je op deze kaart maar de helft, de onderste helft zit erachter geplakt.
De borders aan de zijkanten zijn de Cr.Expr. 4417 Aquila....een supermooie border waarmee je veel kanten uit kunt. De sierlijke takjes zijn de Cr. Expr. 1418 Petite Vinery en de bloemen zijn allemaal van de Leane Creatief set Chrysant, (een supergave set, waar je heel veel verschillende soorten bloemen mee kunt maken, ook bloemen waar je vanaf de zijkant op kijkt,  en dat is toch weer eens wat anders dan van bovenaf... Uniek, want dat ken ik nog van geen enkel merk mallen. Ik vind m in ieder geval superrrr, een echte musthave die naar mijn mening in geen enkele bloemenmallenverzameling mag ontbreken haha). In het midden heb ik een vierkant frame gemaakt met de Crealies XXL nr 08. 
De achtergrond daarin heb ik geembost met de Marianne Design embossingfolder Pearls. (weer leverbaar eind maart)
Vervolgens heb ik daarin de Spellbinders Savoy Decorative Elements gebruikt, met daarop een frame van de Spellbinders Savoy Labels.
Tot slot zijn de vlinders van Crealies.

***
De witte links in deze blogpost verwijzen direkt naar de gebruikte artikelen in de webwinkel van Doe@ding.


groetjes, 
Elly3 opmerkingen:

Bedankt voor al jullie leuke reacties telkens weer!!
groetjes, en tot de volgende keer!
Elly