woensdag 31 december 2014

Vlinderkaartje


Hoi meiden, 

Voor deze kaart heb ik gebruikt:
Voor het buitenste frame de Creative Expressions set Union Square en voor het "kanten" middendeel de Creative Expressions set Times Square.
De hoekjes zijn gesneden van de kleinste mal van de Creative Expressions set Union Square.
De vlinder komt van de Sizzix Winged Beauties. De fijne blaadjes zijn van MFT Wild Greenery, de grotere blaadjes zijn oudjes van Magnolia ( nog te koop bij Marlous in de winkel). Bloemetjes zijn van Nellie Snellen ponsjes.

***

Rest mij nog jullie allemaal voor vanavond een hele fijne jaarwisseling te wensen !!!!

groetjes, 
Elly

dinsdag 30 december 2014

Ovaal


Hoi meiden, 

Voor deze kaart heb ik gebruikt:
Voor het ovale frame de Crea-Nest-Lies XXL nr 9.
Daarin de Creative Expressions Copenhagen, met daarop de MFT Wild Greenery blaadjes met de Memorybox Fabulous Phlox. De "hoekjes" komen van de Creative Expressions set Madison Square.
Ingekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly


maandag 29 december 2014

Veel liefs!


Hoi meiden,

Kaartje met Veel liefs!
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de opengewerkte vierkanten, de Spellbinders Labels 42 Decorative Elements. De ronde hoeken daarop komen van de Spellbinders Labels 39 Decorative Accents. Het labeltje met de tekst komt van de Spellbinders Oval Bliss. Tekststempel is van Different Colors. De takjes zijn van Memorybox en de bloemen zijn de Flowers 1 van Nellie Snellen.

groetjes, 
Elly

maandag 22 december 2014

Prettige kerstdagen


Hoi meiden, 

Mijn allerlaatste kerstkaart voor dit jaar.  
 Hiermee wil ik jullie gelijk allemaal hele fijne, warme en liefdevolle kerstdagen toewensen!!!!
Ik neem gelijk een weekje "blogpauze" hoor :-)

****

Voor deze kaart heb ik gebruikt:
Voor het frame twee verschillende breedtes van de ovale Crea-Nest-Lies XXL nr 9.
De "hoeken" erachter zijn van de Creative Expressions set Union Square. Het label in het midden is van de Creative Expressions set Copenhagen. Het stempeltje is van Crealies.
De grote hulstbladeren zijn de Frantic Stampers Holly Leaves and Berries, de swirls en hulsttakjes zijn de Frantic Stampers Jolly Holly Sprigs

groetjes, 
Elly



zondag 21 december 2014

Kerststalletje


Hoi meiden, 

Voor deze kaart heb ik gebruikt:
Voor de basis met de embossrand , de grootste mal van de Creative Expressions set Madison Square , het "kantwerk" daarop is van de Creative Expressions set Union Square. Daarop de Frantic Stampers Nativity Creche and Sheep. Bovenin het stalletje de Memorybox Star of Wonder.

groetjes, 
Elly

zaterdag 20 december 2014

Fijne kerst

Hoi  meiden, 


Eén van de laatste kerstkaarten.....
Deze kaart is gemaakt met als basis de Spellbinders Labels 39 Decorative Accents ( ook het label met de tekst is van die set) met daarop een frame gemaakt met de Spellbinders Labels 39. De kerstballen zijn de Memorybox Clairmount Ornaments, de takjes daarboven de PoppyStamps Pine Boughs.
De tekst Fijne Kerst is van Nellie Snellen en de bloem is de Small Blooming Poinsettia van Poppystamps. De takken daaronder zijn van de Holiday Greens van Sizzix.

groetjes, 
Elly

vrijdag 19 december 2014

Winter

Hoi meiden, 

Winterkaart.
Hiervoor heb ik gebruikt:
Een kraft achtergrond, met aan de zijkanten daarachter vandaan komend, de Spellbinders Oval Bliss. In het midden ook de Oval Bliss met daarop een frame van de Spellbinders Labels 42 met daarop de Memorybox Fabulous Holiday Wreath met daarbovenaan de MB Curled Ribbons en in het midden de tekst Winter van Joy!Crafts. Linksboven en rechtsonder de Poppystamps Small Blooming Poinsettia en de takken zijn van de Sizzix Holiday Greens. De hoekjes linksonder en rechtsboven zijn van de Spellbinders set Regal Frame.
Gekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

donderdag 18 december 2014

Kerst

Hoi meiden,

Kaartje in kraft deze keer.
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de kraft achterkant, een doorgesneden Spellbinders Fleur de Elegance. Daarop in kraft de Spellbinders Labels 40 met daarachter de Spellbinders Labels 41 Decorative Elements. Op de labels 40 zit in ivoor de Spellbinders Labels 39 Decorative Accents met daarop de Memorybox Clairmount Ornaments.
De tekst Kerst is van Nellie Snellen en zit op het kleinste label van de Spellbinders Fleur de Elegance.
De sneeuwvlok is van Joy!Crafts.

groetjes, 
Elly

woensdag 17 december 2014

.

Hoi meiden, 

Af en toe even afwisselen hoor....tussen de kerstkaarten door, toch weer even een gewoon kaartje.
Hiervoor heb ik gebruikt:
De Crea-Nest_Lies XXl nr 2 , daarop een mooie opengewerkte mal van Creative Expressions. De hoeken linksboven en rechtsonder zijn afgesneden van een andere vierkante Creative Expressions mal. De vlinders zijn van de Petite Butterflies van Frantic Stampers, de bloemen van oude ponsjes, en de bladeren van de superrrr leuke MFT Wild Greenery.

groetjes, 
Elly

dinsdag 16 december 2014

Merry Christmas

Hoi meiden, 

Nog maar een kerstkaartje. Deze keer eentje met (bijna) allemaal Frantic Stampers mallen. De frames ( twee maten) heb ik gemaakt met de Crea-Nest- Lies XXL nr 8, en de geembosste achtergrond met de Crafters Companion Snowfall embossingfolder.
Linksboven en rechtsonder en op de kerstbal, zitten de Frantic Stampers Jolly Holly Sprigs. Rechtsboven de -Holly Leaves and Berries.
Links onder de -Buck and Doe. In het midden de tekst -Merry Christmas, en de -Christmas Ornaments.
Ingekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

zondag 14 december 2014

Een fijne kerst...

Hoi meiden.

Een fijne kerst ..... geheel in ivoor fluweelkarton.
Hiervoor heb ik gebruikt:
De delen die achter de kaart vandaan komen zijn van de Spellbinders Fleur de Elegance.
Het vierkante frame is gemaakt met de Crea-Nest- Lies nr. 8. De hoekjes daarop komen van de Spellbinders Regal Frame.
Linksboven de Memorybox Hollysprigs Bells met daarachter de -Pine Boughs.
Rechtsonder hulsttakjes van de Sizzix Holiday Greens. 
In het midden de Spellbinders Labels 42 met daarop een vierkant van de Spellbinders Labels 42 Decorative Accents, de tekst Een Fijne Kerst van Nellie Snellen, en de Small Blooming Poinsettia van Memorybox. 

Groetjes, 
Elly 
 
 

vrijdag 12 december 2014

Merry Christmas.

Hoi meiden, 

Bah, vandaag heel de dag geen UPCverbinding gehad ,dus geen telefoon geen tv en geen computer.....wat is internet dan toch eigenlijk een verslaving hè, dat merk je pas als je het ff niet hebt :-) Maar ach , er zijn ergere verslavingen :-)
Nu dan eindelijk maar weer even een kaartje plaatsen.
Hiervoor heb ik gebruikt:
De tekst Merry Christmas is van Frantic Stampers,  de bloem is de Blooming Poinsettia van Memorybox, de ster is de Star of Wonder ook van Memorybox, en alle takken zijn van de Holiday Greens van Sizzix( Tim Holz Alterations)
Het groen heb ik gekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

woensdag 10 december 2014

Kerst

Hoi meiden, 

Een rose kerst easeltje voor vandaag.
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis de Spellbinders Labels 42, daarop de Spellbinders Oval Bliss  met daarin de Memorybox Cabrini Ornament. De takken zijn van de Holiday Greens van Sizzix (Tim Holz Alterations). De bloemen zijn de Small Blooming Poinsettia van Memorybox. De kleine hulsttakjes linksonder zijn afgeknipt van de Memorybox Fabulous Holiday Wreath.
Het label met de tekst Kerst van Nellie Snellen is van de Spellbinders Labels 40 Decorative Accents.
Ingekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

dinsdag 9 december 2014

Zomaar een kaartje....


Hoi meiden, 

Zomaar een kaartje.
 De stempel is van Crealies.
Het buitenste frame is gemaakt met de Crea-Nest-lies nr. 10, daarbinnenin heb ik de Spellbinders Labels 40 Decorative Accents gebruikt, daarop de Spellbinders Labels 39 en daarop weer een Crea-Nest-Lies rechthoek met daaruit een ovaal gestanst met de Crea-Nest-Lies nr 9. Ook het tekstlabeltje en het frame daarop zijn daarmee gemaakt.
De bloemen zijn de Flower nr.2 van Nellie Snellen ( het bloemenhart is van Flower nr.1)
De vlinder is van Joy!Crafts, het linkse takje is de Curvy Leaves van Elisabeth Crafts Design, en de takjes rechts zijn van de Holiday Greens van Sizzix, die natuurlijk weer niet alleen voor kerst gebruikt kunnen worden.Het geheel is gekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

maandag 8 december 2014

Easel winterscene

Hoi meiden, 

En nog maar een easeltje :-)
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis en de frames, de Crea-Nest_Lies XXL nr. 2Onder en boven erachter vandaan komen mallen van de Spellbindersset Fleur de Elegance.
De tekst Winter en de Sneeuwvlok zijn van Joy!Crafts, de bloemen zijn de Memorybox Blooming Poinsettia, de kersttakjes erachter zijn de Poppystamps Pine Boughs, de hulstblaadjes zijn de Holly Leaves and Berries van Frantic Stamper, de hertjes en de boompjes van Marianne Design, en de gave sneeuwvlok embossingfolder die ik gebruikt heb, is de Snowfall van Crafters Companion.
Alles wat kleur heeft is ingekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

zondag 7 december 2014

Christmas easelcard

Hoi meiden,

Een easelkaartje weer voor vandaag.
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis de mooie Spellbinders Oval Bliss. De kerstbal is het Cabrini Ornament,  de strik is van de Curled Ribbons, de sterren zijn de Stars of Wonder, de kersttakjes zijn de Pine Boughs en de bloem onderop is de Small Blooming Poinsetta, allemaal van Memorybox/ Poppystamps.

groetjes, 
Elly


zaterdag 6 december 2014

Tag met Fleur de Elegance


Hoi meiden, 

Nog een tag, deze keer gemaakt met de Spellbinders Fleur de Elegance.
Ik heb er weer een wintertafereeltje op gemaakt met de boompjes het hertje en het hekje van Marianne Design. Het gaatje is weer bedekt met de Crealies Partz no.3 . De tekst Fijne Kerst is van Nellie Snellen.

Ik blijf die teksten zo super vinden, en ik hoop dat Nellie er nog meer van gaat ontwerpen in deze sierlijke stijl, bijvoorbeeld de maanden van het jaar, cijfers, en bijvoorbeeld .. Jaar Getrouwd ( die dan ook weer apart gebruikt kunnen worden) , enz. 
Misschien hebben jullie nog leuke ideetjes, schrijf die hieronder dan even in een reactie dan kan ik misschien Jannie v/d Zwan vragen of zij met Nellie kan regelen dat dat voor elkaar komt.

groetjes, 
Elly

vrijdag 5 december 2014

Bedankt label.



Hoi meiden, 

Voor vandaag een eenvoudig label. 
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis, een mal van de Spellbinders Labels 40 Decorative Accents. Het gaatje bovenin heb ik bedekt met één van die super leuke Parts van Crealies ( zo leuk!!! Er zitten veel verschillende soorten en maten op één mal) Daardoorheen de Curled Ribbon van Memorybox ( die gebruik ik best vaak, vind het zo'n leuk sierlijk ding ). De tekst Bedankt is weer van Nellie Snellen, de vlinders van Joy!Crafts. Het blaadje is een oudje van Magnolia, gekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

donderdag 4 december 2014

Groetjes...


Hoi meiden, 

Vandaag krijgen jullie de hartelijke "groetjes" van mij :-)
Voor deze kaart heb ik gebruikt:
Voor het kraft frame Crea-Nest-Lies nr 8. Daarin in Ivoor Fluweelkarton, de Spellbinders Labels 42 Decorative Elements .... met daarop in roze, de Spellbinders Labels 42 en daarop weer een ovaal van de Spellbinders Oval Bliss. 

groetjes, 
Elly

woensdag 3 december 2014

Gefeliciteerd


Hoi meiden, 

Maar weer een felicitatiekaartje.
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor het buitenste kraft frame, de nieuwe Crea-Nest-Lies nr 10.  Heb er inmiddels 4 sets van, en het zullen waarschijnlijk niet de laatsten zijn haha. Ik vind ze echt gaaf, er zit zo'n mooi fijn randje langs, en omdat ze maar een halve cm verschillen krijg je, als je er even een embossingpen doorheen haalt, hele mooie frames. En ,dat had ik geloof ik al eerder gezegd, er zitten mega veel mallen in 1 setje voor maar 17,95. Hier vind je alle soorten.
Erop zit weer de mooie Spellbinders Regal Frame. Daarop weer een tekst van Nellie Snellen, en de Blooming Poinsetta van Memorybox, die zoals hier in een ander kleurtje en met het bloemenhart van de Nellie Snellen Flower 1,  de rest van het jaar,  ook voor een gewone bloem kan doorgaan. De bladeren zijn de Fresh Leaves van Memorybox. De vlinder is van Joy!Crafts.

groetjes, 
Elly

dinsdag 2 december 2014

Duo kaart


Hoi meiden,

Voor vandaag een duokaartje. 
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de "vierkanten" in het midden van de kaarten de Spellbinders Labels 42 Decorative Accents.
Daarop de Flower 1 en Flower 2 van Nellie Snellen, de tekst Gefeliciteerd, ook van Nellie Snellen, de vlinders van Joy!Crafts en de Curled Ribbons van Memorybox. De blaadjes zijn oudjes van Magnolia.
Achter de kaarten vandaan komen delen van de Spellbinders Fleur de Elegance.

groetjes, 
Elly

maandag 1 december 2014

Regal frame winter scene.


Hoi meiden, 

Nog een kerstkaartje, deze keer met het Spellbinders Regal Frame als basis. Mooiiii is ie hé, er zitten ook nog gave hoeken bij, kortom een set wat ik MOEST hebben .....(onderandere haha).
Erop heb ik uit de hand een sneeuwlandschapje gemaakt waarop de twee schattige hertjes, de Buck and Doe van Frantic Stamper lopen te grazen :-) De bomen erachter zijn van Marianne Design, evenals het hekje. Het ovaal is van de Spellbinders Oval Bliss , met daarop de tekst Fijne Kerst van Nellie Snellen.

groetjes, 
Elly