maandag 31 maart 2014

wit/groen


Hoi meiden,

Wit met groen maar eens voor deze keer....
Hiervoor heb ik gebruikt:
In het midden de Spellbinders Majestic Labels Twenty-Five, met daarin de  Memorybox Lunette Butterfly. Links onder en rechts boven de mooie Memorybox Melinda Corners. Links boven de Memorybox Kaleidoscope Butterfly en rechts boven de Memorybox Vivienne Butterfly. Rechts onder de Memorybox Fabulous Phlox met de Memorybox Chloe Stem.

groetjes, 
Elly


zondag 30 maart 2014

Veel liefs


Hoi meiden, 

Veel liefs ...voor jullie :-)

Voor deze kaart heb ik gebruikt:
De Memorybox Queen of Hearts met daarin de tekst gemaakt met de Memorybox Alphabet Soup. Links onderin de Memorybox Fabulous Phlox en rechts onderin de Memorybox Macarena Corner met daarop een schattig klein bloemetje gemaakt met de Memorybox Small Hydrangea Blooms. Rechts bovenin de Memorybox Pippi Butterfly.

groetjes, 
Elly

zaterdag 29 maart 2014

Van harte beterschap.


Hoi meiden,

Een beterschapskaart voor vandaag.

Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis, de Spellbinders Majestic Labels Twenty-Five. In de hoeken de de Memorybox Katie Corner. De lettertjes zijn van de Memorybox Alphabet Soup. In het midden de Spellbinders Floral Ovals met daarop de Spellbinders Die D-Lites Blooms Two met daarachtervandaan de Memorybox Fresh Foliage. Alles weer gekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

vrijdag 28 maart 2014

Shadowbox card


Hoi meiden, 

Voor vandaag een shadowbox kaartje, en maar weer in "spekkies kleuren" haha...zooo lekker :-)

Hiervoor heb ik gebruikt:
Links de Tonic set Ulysses. In de rechterbovenhoek een hoek van de Tonic set Fanciful Flourish met daarop een vlinder van de Tonic set Mazarine Blue.
Rechtsonder een swirl van de Tonic set Fanciful Flourish en de bloemetjes zijn de Memorybox Petal Party. De vlinder in het midden is de Memorybox Vivienne Butterfly.
Weer ingekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

donderdag 27 maart 2014

Grand Labels One


Hoi meiden, 

Een kaart in 1 kleur maar weer eens. Blijft ook altijd mooi, vind ik.
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis, de Spellbinders Grand Labels One. Het label met tekst komt van de Spellbinders Majestic Labels Twenty-Five.De tak met vlinder links onderin is van de Tonic set Summer Azure. De hoek rechts onderin van de Tonic set Sensational Sprig. De hoek rechts bovenin is de Memorybox Melinda Corner. Links bovenin de Memorybox Fresh Foliage tak met de Memorybox Chloe Stem erachter. En onderin natuurlijk weer mijn favo bloemetje, de Memorybox Fabulous Phlox. Op het tekstlabel ook nog ( helaas wat gebogen, dus niet goed te zien op de foto) de Memorybox Donnington Tendril.

groetjes, 
Elly

woensdag 26 maart 2014

Fabulous Phlox


Hoi meiden,

Een kaart met mijn favoriete bloemen, de Memorybox Fabulous Phlox.
De hoeken zijn de Memorybox Katie Corners. De vlinders aan beide zijkanten komen van de Tonic set Mazarine Blue, de vlinders onder- en bovenaan van de Tonic set Purple Empress. De swirls komen van de Tonic set Fanciful Flourish en de blaadjes zijn de Memorybox Small Marianna Vines.
Alles weer een kleurtje gegeven met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

dinsdag 25 maart 2014

Beterschap


Hoi meiden, 

Voor vandaag een beterschapskaartje, speciaal gemaakt voor mijn dinnetje Jessie.

Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis weer een Martha Stewart pons, de Flourish Edge. Dan in het midden de Spellbinders Decorative Labels One met daarop de Spellbinders Die D-Lites Blooms Two met daaronder de Joy Crafts Vintage Flourishes 0038. 
De hoekjes komen van de My Favourite Things Four Corners
De super schattige vlindertjes op de hoeken van de kaart zijn van de nieuwste Joy Crafts ronde vlindermal  

groetjes, 
Elly 

maandag 24 maart 2014

Yellow/Green



 Hoi meiden, 

Een kaartje in zacht geel met groen deze keer, gekleurd met Pan Pastel.

Hiervoor heb ik gebruikt:
Rechts onderin de Tonic set Ringlet Rest. 
De swirls en hoek komen van de Tonic Set Sensational Sprig
 De vlinder rechts bovenin is van de Tonic set Mazarine Blue. De bloem is de Memorybox Lovely Aster, met daarachtervandaan de Memorybox Chloe Stem. Dit zit op de Spellbinders Floral Ovals.

groetjes, 
Elly



zondag 23 maart 2014

Sterkte !

Hoi meiden, 

Voor vandaag een sterkte kaartje.

Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de superrr mooie vlinderrand, de Memorybox Kensington Border. Zo'n prachtige stans.... je kunt de vlinders ook los knippen en zo heb je dus weer twee stansen voor 1 prijs :-) Hier heb ik ze ook los geknipt en weer bovenop de andere vlinders geplakt.
De Sterkte stans is van Nellie Snellen,( ook weer heel handig deze stansjes , want je kunt zowel het negatief gebruiken, als de lettertjes die eruit komen na het stansen, dus ook weer 2 voor 1 prijs) evenals het Label waar ik hem heb uitgestanst. 
De bloem is de Memorybox Fabulous Phlox ( blijft toch een favoriet van me) en daarondervandaan komt de nieuwe Memorybox Eva Stem en de -Meadow Leaf.

groetjes, 
Elly

zaterdag 22 maart 2014

I feel LOVE....


Hoi meiden, 

Wat vinden jullie van deze? Ik vind hem zelf zo leuk geworden, zulke "lekkere" kleurtjes, het lijkt wel een spekkie haha :-)

Hiervoor heb ik gebruikt:
De hoeken zijn de Memorybox Macarena Corners, de hoeken in het het midden zijn de Memorybox Katie Corner,  de vlinder daartussen is de Memorybox Kaleidoscope Butterfly. De supermooie hartenstansen zijn de Memorybox Queen of Hearts en die zitten op de Spellbinders Floral Ovals. De kleine vlinders komen van de Tonic set Mazarine Blue.Ingekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

vrijdag 21 maart 2014

Soft colors

Hoi  meiden, 


En nog maar een kaartje....

Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis de Spellbinders Timeless Rectangles. Daarop de Spellbinders Labels Twenty-Nine. Daarbovenop een frame gemaakt van de Spellbinders Floral Ovals, met daarin de Memorybox Fabulous Phlox. De vlinders zijn van CheeryLynn en de Ivy Corners van Marianne Design. Het kleurtje is gemaakt met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly





donderdag 20 maart 2014

Purple Flowers


Hoi  meiden, 

Ik geloof dat ik tegenwoordig last heb van een paars/lila tik :-). Maar weer eentje in die kleur dus.
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de hoeken , de Tonic set Fancyful Flourish en voor de swirl die onder de bloem vandaan komt, de Tonic set Sensational Sprig.
De vlinders zijn de van de Tonic set Mazarine Blue.
Het frame in het midden is de Memorybox Tiffany Frame, daarin de Memorybox Chloe Stem en daaronder de Memorybox Lovely Aster. De kleine takjes op de hoeken zijn Memorybox Leafy Sprig.
Alles weer gekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

woensdag 19 maart 2014

Demokaartje

Hoi meiden,

En nog maar een demokaartje...
Hiervoor heb ik gebruikt:
De bloem is de Memorybox Lovely Aster, daaronder zitten de Memorybox Leafy Sprig, de  Memorybox Donnington Tendril en de Poppystamps Pine Sprigs.
Het frame is het Memorybox Tiffany Frame, met daarin de Memorybox Lunette Butterfly en rechts daarvan de Memorybox Pippi Butterfly. De hoekjes bovenin zijn de Ivy Corners van Marianne Design. Alles heeft weer kleur gekregen met Pan Pastel.

groetjes,
Elly

dinsdag 18 maart 2014

Voorjaar


Hoi meiden, 

Nog maar eens een voorjaarskaartje....
Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis de Go Kreate mal de Frilly 2. Daarop de Spellbinders Floral Ovals. Rechts de Tonic Studio's Ringlet Rest.
In het midden de Memorybox Norrland Flower en de -Donnington Tendril. De swirls komen van andere Tonic Studio's sets. Alles heb ik weer ingekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

zondag 16 maart 2014

Crochet Corners


Hoi meiden, 

Vandaag een kaartje met de mooie Poppystamps Crochet Corner, een veelzijdige mal , want als je er hier 4 van tegen elkaar plakt , heb je meteen een mooie doily, dus dat is twee mallen voor de prijs van één haha.
Verder heb ik mijn favoriete Memorybox Fabulous Phlox weer gebruikt, en de Memorybox Kaleidoscope Butterfly. De takjes zijn de  Poppystamps Small Marianna Vines. En de klimopblaadjes zijn de Ivy Leaves van Nellie Snellen.

groetjes, 
Elly

zaterdag 15 maart 2014

Trots!!!











Zomaar even wat foto's van de kleinkids!!

Demokaartje


Hoi meiden,

En nog maar een demokaartje.....

Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor het middengedeelte, de Spellbinders Radiant Rectangles, met daarop in het midden, de Spellbinders Die D-lite Blooms Two.
 Die blooms zijn allemaal sooo cute :-) Ik heb er inmiddels al drie van de vier verzameld haha....nog one to go :-)
Eronderuit komen de Memorybox Chloe Stem en de Poppystamps Small Marianna Vine. Boven en onderaan de Memorybox Pippi Butterfly  zittend op de Poppystamps Leafy Sprig.

groetjes, 
Elly

vrijdag 14 maart 2014

Demokaartje

 Hoi meiden , 

Nog maar een demokaartje.
Voor de hoeken heb ik gebruikt: de Poppystamps Angel Corner, in het midden de Memorybox Lunette Butterfly en de harten die overblijven nadat je de Memorybox Queen of Hearts hebt uitgestanst. De bloemetjes zijn van Nellie Snellen, evenals de Klimopblaadjes. De takjes zijn de Memorybox Leafy Sprig.

groetjes, 
Elly

woensdag 12 maart 2014

Wedding


Hoi meiden,

Een trouwkaart deze keer.
Hiervoor heb ik gebruikt:
Linksonder en rechtsboven de Poppystamps Angel Corner.
Linksboven en rechtsonder de Memorybox Norrland Flower.
met daaronder een swirl van de Tonic Studios set Sensational Sprig.
Voor het middenstuk heb ik de Spellbinders Radiant Rectangles gebruikt. Met daarop de Memorybox Queen of Hearts en daarop  de Marianne Design Ringen. Middenboven zit de Memorybox Pippy Butterfly. De vlinder middenonder is van de Tonic Studios set Summer Azure.

groetjes, 
Elly


dinsdag 11 maart 2014

Sterkte


Hoi meiden,

Deze keer heb ik weer eens een Martha Stewart randpons (Vintage Lace) van het rek getrokken om de zijkanten van de kaart mee te ponsen.  Ook wel weer eens leuk vind ik, zonde om daar niks meer mee te doen.
In de linkerbovenhoek heb ik de Memorybox Melinda Corner  gebruikt met daarop bloemetjes van de Memorybox Petal Party
De vlinders komen van de Tonic Studio's set Mazarine Blue.....
en de letters zijn van de superleuke nieuwe Memorybox Alphabet Soup, leuke kleine lettertjes, perfect maatje voor op een kaartje, en .....ook niet onbelangrijk, ze zijn super goedkoop voor een alfabet :-)

groetjes, 
Elly




maandag 10 maart 2014

Love


Hoi meiden, 

Hier nog  een demokaartje. 
Hiervoor heb ik gebruikt: 
In het midden, de Memorybox Queen of Hearts. Daaronder en boven de Memorybox Macarena Corner. Midden boven en -onder zitten de Memorybox Small Hydrangea Blooms. Links en rechts zit de Memorybox Norrland Flower met daarachtervandaan de Donnington Tendril en Memorybox Leafy Sprig. De vlinders komen van twee verschillende Tonic Studio's sets, te weten de Mazarine Blue en de Summer Azure. Alles ingekleurd met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

vrijdag 7 maart 2014

Hobbykamertje





Hoi  meiden, 

Ik heb mijn hobbykamer(tje) ( 3 x 3 mtr) weer eens lekker opgeruimd en gereorganiseerd . Extra plankje hier, nieuw kastje daar en nu is het eindelijk helemaal naar mijn zin Ik weet nu weer wat ik allemaal heb en waar alles ligt, het is super overzichtelijk geworden. Ik heb er alles wat ik nodig heb tv, radio/cd, Ipad, telefoon, waterkoker, koffie/thee dus jullie begrijpen wel waar ik mijn tijd doorbreng zeker? Nu eerst maar even aan het huishouden, en dan lekker freubelen Wel jammer dat dat huishouden en koken niet vanzelf gaat eigenlijk hahaha...

groetjes, 
Elly 

woensdag 5 maart 2014

De demonstratiedagen van Doe@ding zijn weer achter de rug.....


.....en het was, zoals altijd, weer een groot succes!! Het was weer lekker druk, en er was weer veel te bekijken,te doen, te leren en...te kopen natuurlijk :-) Kortom, volgens mij weer een waar feestje voor iedereen, zowel voor de klanten als voor degenen achter de tafeltjes :-). Ik zou zeggen.....op naar de volgende editie :-)
Maar zoals beloofd, zal ik de kaarten die ik had meegenomen ook hier nog laten zien. Ik begin met deze...

Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis de Go Kreate mal Frilly 2. Deze heb ik na het snijden in de mal laten zitten en toen de randjes licht ingewreven met Pan Pastel. In de rechter bovenhoek heb ik de Memorybox Angel Corner geplakt, met daaronder de Memorybox Lunette Butterfly.
De bloemen zijn de nieuwste Spellbinders die D-lites Blooms Two. Daaronder vandaan komen, rechts de Memorybox Leafy Sprig, en links de Memorybox Fresh Foliage en de - Chloe Stem. De vlinder links bovenin komt van de Tonic set Ringlet Rest. Alle kleur is aangebracht met Pan Pastel.

groetjes, 
Elly

dinsdag 4 maart 2014

Opbergen...

Hoi meiden,

Eindelijk....ik heb DE manier gevonden om mijn Spellbinders en andere grote mallen lekker overzichtelijk op te bergen!! Ik heb twee "kaartenbakken" gemaakt van Ikea dozen met daarin die super handige Magnetic Die Sheets van Artbin. Perfect plakkende vellen!! Niks valt er meer af, en ik hoef alleen maar even "door de kaartenbak te lopen" om de benodigde mal te vinden. Ik ben er zooo blij mee!!
Echt een aanrader!!!
Wil je ze ook? Hier kun je ze vinden:
http://doeading.nl/shop/opberg/7988-magnetic-die-sheets.html