zaterdag 28 september 2013

De demodagen zijn weer achter de rug.....


...........en ik heb weer veel enthousiaste bezoekers gezien en gesproken. Samen met mijn dinnetjes Jeannette (l) en Monique(r) heb ik dus weer een superrrrr weekend gehad! Op naar de volgende demodagen in maart maar weer :-).

*****
De komende weken zal ik mijn gemaakte kaarten hier op mijn blog plaatsen met links naar de bijbehorende gebruikte materialen, zodat jullie, mochten jullie gisteren of vandaag nog getwijfeld hebben met een aankoop haha , de mallen alsnog kunnen bestellen bij Doe@ding. :-).

Hier dan de eerste .....

,

Hiervoor heb ik gebruikt:
Voor de basis, de Spellbinders Grand  Decorative Circles One. Deze dubbel gevouwen en daartegenaan zit de Go Kreate Large Frame Frilly #7 , met op de hoeken daarvan de Marianne Design Ivy Corners,
en bovenaan de JoyCrafts Banner.
Daarop heb ik een frame gemaakt met de Spellbinders Stately Circles met daarin de Memorybox Precious Ornaments.
Links en rechts onderin heb ik een deel van de Memorybox Gabriella Border geplakt. De vlindertjes zijn van CheeryLynn.

groetjes, 
Elly
 


maandag 9 september 2013

Nou, eentje dan..... :-)

Hoi meiden, 

Nou hier is er dan al vast eentje ..... 
Eén van de kaartjes die meegaan naar de demodagen van Doe@ding in Hotel Atlas op 27 en 28 september.

Deze easelkaart is gemaakt met één van de allernieuwste Spellbinders, de Decorative Labels Twenty-Eight. Een supermooie set, waarvan de mallen niet alleen snijden en embossen maar ook heel mooie decoratieve randjes en figuurtjes afdrukken in het karton ( debossen heet dat).
Aan weerszijden van het bovenste deel en vooraan op het onderste deel zit de Poppystamps Blooming Poinsetta.In het midden voorop het Memorybox Lucca Ornament. 
Verder op het onderste deel nog de Ivy Corner van Marianne Design, de Memorybox Rizza Snowflake en de banner van Joy Crafts. 

Groetjes, Elly 


donderdag 5 september 2013

Spellbinders

 
Hoi meiden. 
Wat een tijd geleden hè? Ik heb de laatste tijd helaas weinig puf en inspiratie gehad om iets te maken, maar dat komt nu vast weer goed, want:
Doe@ding heeft weer super mooie nieuwe Spellbinders binnen. (klik hier om ze te bekijken en/of te bestellen:
 http://doeading.nl/shop/1163-nieuw-sept-2013 )
  Er zijn er al weer een stel bij me op de mat gevallen, dus ik ga er alvast lekker mee aan de slag voor de demodagen 27/28 september . Wat een straf hahahaha.... Tot die tijd laat ik af en toe wel even een sneakpaek zien hier op mijn blog, maar na de demodagen komen ze er pas allemaal op hoor.
groetjes, 
Elly