zondag 31 maart 2013

Radiant Rectangles

Hoi meiden, 

Spellbinders Radiant Rectangles.......het blijft één van mijn grote favorieten van de laatste nieuwe serie Spellbinders.
Deze keer een kaartje in wit fluweelkarton met een vleugje roze. Alle achtergrond mallen komen dus van de Radiant Rectangles set, en de bloem is de Floral Flourishes 6002/0158 de takjes erachter zijn de Vintage Flourishes 6003/0032  en de swirls zijn de Vintage Borders 6002/0163.

groetjes, en allemaal een fijn Paasweekend gewenst!!!
Elly

zaterdag 30 maart 2013

Gold Elements

Hoi meiden, 

Vandaag deze kaart,  gemaakt met de Spellbinders Gold Elements. Ik heb twee , uit wit fluweelkarton gestansde hoeken, tegen elkaar  geplakt, zodat ze samen een vierkant vormen, met erop een Spellbinders Petite Oval , met daar weer op, nog een keer het mooie Memorybox Tiffany Frame. In het frame zit de Vintage Flourishes Vlinder .
Op de hoeken van de kaart zitten de Vintage Flourishes takjes 6003/0026 en de Vintage Flourishes bloemen 6003/0024.
Het hartje van de bloemen is gewoon een uitgeponst rondje, gedaan met een gaatjestang.

groetjes,
Elly 

 

vrijdag 29 maart 2013

Gepimpte Toffifee Doos


Hoi meiden, 
 
Vandaag het doosje wat bij het kaartje van mijn post van gisteren hoort. Een gepimpte Toffifee doos. Hiervoor heb ik dezelfde Spellbinders Timeless Rectangles gebruikt , als voor het kaartje. De hoekjes zijn van de Spellbinders Marvelous Squares
De rest is weer allemaal Noor!Design wat de klok slaat :-) namelijk:
In het midden een roos a la Leonie, althans een poging daartoe  (ik moet nog veel oefenen hihi ) , gemaakt met de Floral Flourishes 6002/0158, daaronderuit komen de Vintage Borders 6002/0162,  en aan weerszijden van de roos, twee keer de Vintage Flourishes tak 6003/0027 en de Vintage Flourishes 6003/0032. Tot slot, om het af te maken  nog de Vintage Flourishes Vlinder 6003/0023.
Hieronder nog een foto van de hele set:

 

Wil jij ook rozen maken a la Leonie, bekijk dan hieronder het filmpje , zodat je kunt zien hoe zij het doet:
 


 



groetjes, 
Elly 

donderdag 28 maart 2013

Gefeliciteerd met je pensionering

 Hoi meiden, 

Noor!Design heeft deze maand weer leuke nieuwe stempelsheets uitgebracht. Gefelciteerd met..... en Bedankt voor...... Hartstikke leuke en bruikbare teksten zitten erop. Wat denken jullie van deze? Ik geloof niet dat ik ooit eerder een stempel met deze tekst ben tegengekomen, en die had ik nu net nodig. 
Een vrouwelijke collega van mijn man, waar hij al 25 jaar mee werkt,  gaat vandaag met pensioen, en ook al zamelen de collega's onder elkaar altijd geld in voor een kadootje, vond ik het toch wel leuk om voor haar nog wat extra te doen. Het werden een gepimpte doos Toffifee ( deze laat ik jullie morgen zien :-) ) en dit kaartje.
***
De kaart is gemaakt met de Spellbinders Timeless Rectangles ( de grootste als basis en daarop zit de tweede maat) Daarbovenop heb ik de Memorybox Tiffany Frame geplakt ( issie mooi of issie mooi :-) ? )
En als laatste de Marianne Design Teacup with spoon, omdat ze nu eindeloos tijd heeft om gezellig met haar man thee te drinken hihihi.

groetjes, 
Elly

woensdag 27 maart 2013

Voor een gelukkig bruidspaar

Hoi  meiden,

Een huwelijkskaartje deze keer. 
Ik heb voor de "lambrizering" een stuk fluweelkarton gerild op de Martha Stewart Mini Scoring Board. De muur erboven is gemaakt met de embossing folder Bricked and Woodgrain van Tim Holz. Het label is van Spellbinders en de tekst erop is van Studiolight. Het kerkraam is gemaakt  met de Memorybox Small Gothic Window en de Small Gothic Arch. 
De "kaarsen" in het raam zijn 3 spijltjes van de Picket Fench, 
en de duifjes zijn de Noor! vintage Flourishes  
 6003/0016.

groetjes
Elly 

dinsdag 26 maart 2013

Noor! met Bella Bouquet

                                               Hoi meiden,

Hier nog een keer de prachtige Bella Bouquet van Memorybox, deze keer in combinatie met één van  mijn "all time favourites" van Noor!Design, de 6002/0147.
De banner is van Spellbinders en de tekst STERKTE erop is weer van het mooie Condoleance stempelsheet van Noor!Design. De vlindertjes zijn van Nellie Snellen, ook die blijf ik super leuk vinden.

groetjes, 
Elly 

Veel Liefs

Hoi meiden, 

Voor vandaag: Veel Liefs ( van Different Colors) in zalm en wit fluweelkarton. Ik heb hierbij voor in het midden, de Spellbinders Opulent Ovals gebruikt. Ik heb ze uigestanst, en vervolgens weer teruggeplaatst, zodat je door de uitgestansde randen, het zalm fluweelkarton wat erachter zit, kan zien. Daarin heb ik twee keer de Memorybox Bella Bouquet geplakt. In wit uitgestanst , maar ook nog een keer in zalm , daar heb ik alleen de bloemen van gebruikt om die vervolgens op de witte bloemen te plakken. In de hoeken zitten de Noor!Design hoeken 6002/0135 en in de andere hoeken, de Memorybox Kaleidoscope Butterfly.

groetjes, 
Elly

maandag 25 maart 2013

Noor!Design Rozen door Leonie

Hoi meiden

Hebben jullie deze rozen al gezien??? Zijn ze niet PRACHTIG??? Ze zijn gemaakt door LEONIE met de mooie Floral Flourishes 6002/0156 van Noor!Design. 
Leonie heeft een filmpje gemaakt over de werkwijze, en dat filmpje kun je hier bekijken:


Als je dan toch op het Noor!Design blog bent, kun je meteen meedoen met een leuke candy, waarbij je kans maakt om zelf deze gave mallen te winnen. Dus ik zou zeggen, klik even op de link hierboven, geniet van het filmpje en waag ook een kansje, zodat jij misschien wel degene bent, die binnenkort ook zulke mooie rozen kunt gaan maken als Leonie :-) 


groetjes, 
Elly 

Condoleance

Hoi meiden, 

Vandaag een condoleance kaart, gemaakt van Joy!Crafts Kraft karton en ivoor Fluweelkarton. Door het qua kleur ingetogen te houden, vond ik dat de kaart goed voor een condoleance kaart kon doorgaan. Hiervoor heb ik gebruikt: de Memorybox Grand Oak Tree,
daarachter de Puffy Clouds, ervoor de Picket Fence, met daarop de Nestled Bird, en voor het hek de Grassland Border. Het stempel is van Joy!Crafts, en komt van het Condoleances vel.
Aan de binnenkant van de kaart zit ook nog de Madison Park Bench, met daarop weer de Nestled Bird.

groetjes, 
Elly
  

 

zondag 24 maart 2013

House

Hoi  meiden,

Voor vandaag, de gevel van ons huis haha. Nee hoor geintje, ik heb zomaar wat zittten spelen met mallen en dit was het resultaat.
  Ik heb een 15 bij 30cm vel Fluweelkarton in drieen gevouwen, vervolgens heb ik daar op alle drie de zijden, een iets kleiner stuk karton geplakt ,wat ik eerst helemaal heb gerild op het Martha Stewart Mini Scoring Board , totdat het het uiterlijk had van een stenen muur. Een heidens karwei, dat wel haha, op een gegeven moment zag ik geen sterretjes maar streepjes :-),  maar het resultaat maakte weer veel goed :-). Na het rillen heb ik het karton helemaal bewerkt met Pan Pastel, zoals trouwens alle onderdelen op de kaart.

Voor deze kaart heb ik gebruikt:
op het linker deel:
Small Madison Window
met daaronder een Small Flowerbox, gevuld met bloemetjes van de Wildflower Patch.
Aan weerszijden van het raam, een Small Madison Windowshutter. Achter het raam hangen de Lacy Curtains, en als je goed kijkt zie je daarvoor nog net de staart van de Walking Cat.  Onder het raam een hekje van MFT met daartegenaan ,de MD Fiets.

Op het middelste deel:
De Grand Madison Door, met daarboven een deel van de MD Lantaarn, rechts ernaast de Hanging Flower Basket,
opgehangen aan een stukje van de Antique Lamppost .
Links van de deur een deel van de Apothecary Jar, verbouwd tot bloempot en gevuld met takjes van de MD Branch and Flower 1
en rechts staat de Labrador te wachten , tot ie eindelijk binnen mag :-).

Op het rechter deel:
de Grand Madison French Doors, in dit geval gebruikt als raam. Daarachter hangen de Plush Curtains, en de Curious Cat probeert het raam verder open te doen met zijn pootje. Voor het raam staat nog gezellig de Madison Parkbench en daarvoor zit de Frenchy.
Tot slot zitten langs de hele gevel nog de takjes van de MD Branch and Flower1 met daarin , als je goed kijkt , nog twee vogeltjes van de set Resting Birds.

groetjes, en een fijne zondag
Elly  
 
 

zaterdag 23 maart 2013

Tweet tweet tweet :-)

Hoi meiden, 

In mijn gedachte is het al lente, en hoor ik de vogeltjes al zingen hihi. Vandaar dit kaartje. Voor deze kaart heb ik de Poppystamps Wired Birdcage gebruikt. Ik heb eerst de kaart beplakt met Pion papier, daarna de vogelkooi uitgestanst, en vervolgens heb ik die weer terug geplaatst. In het kooitje zit de Poppystamps Nestled Bird op het takje van de Marianne Design set: Branch and Flower 1. De hoekjes linksboven en rechtsonder zijn de Memorybox Macarena Corners. Daarop zitten de kleinste vlindertjes van Nellie Snellen. De bloem rechtsboven is de Memorybox Fabulous Phlox , en die linksonder is gemaakt met meerdere Poppystamps Blooming Posies, en de blaadjes van de Lovely Aster . De hele kleine vlindertjes komen van een oude afstandspons.

groetjes, en een fijn weekend
Elly 

vrijdag 22 maart 2013

Speciaal voor jou

Hoi meiden, 

 Vandaag maar eens een doos ipv een kaart.
De doos is zelf gemaakt van kraft karton, beplakt met een bijpassend velletje designpapier. Bovenop heb ik de Elegant Labels Four gebruikt, met daarop de gewone Labels Four, en daar weer op het label van de Filigree Delight. De woorden "speciaal voor jou" heb ik gestanst met één van de nieuwste Joy alfabetjes, namelijk de 6002/0140.( er zijn 3 verschillende van deze setjes , superhandig, want alle lettertjes staan op 1 stans, en , ook niet onbelangrijk hihi, ze zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar ).
De bloemen zijn de Fabulous Phlox , en de hoeken zijn de Macarena corner, beide van Memorybox. Aan de zijkanten zitten nog de Lachetta borders, ook van Memorybox.

groetjes, 
Elly

donderdag 21 maart 2013

Langwerpige kaart met Decorative Labels Twenty-Two

Hoi meiden, 

Decorative Labels Twenty-two, ook weer zo'n mooitje, heb ik gebruikt voor deze kaart.
 Eenvoudig, maar stijlvol is ie geworden ( vind ik zelf hihi) . Hiervoor heb ik de tweede en derde maat van de set gebruikt en in het midden daarvan heb ik de kleinste mal van de Stately Circles geplakt, met vervolgens op de middelste een strik en op de andere twee een plakparel. Langs de zijkant heb ik nog de Memorybox Lachette Border geplakt met een parel in het midden. In de hoeken van de kaart ook nog wat pareltjes en dat was het :-)

groetjes, 
Elly

woensdag 20 maart 2013

Kaartje speciaal voor jou

Hoi meiden, 

Een kaartje speciaal voor jullie vandaag :-)
Deze heb ik weer gemaakt met de Elegant Labels Four
Het roze vlakje in het midden is gemaakt met de gewone Labels Four.
Ben zelf echt wèg van die set, zo mooi sierlijk en romantisch. De tekststempel is van Different Colors, de vlinder is de de Isabella butterfly van Memorybox. De tak in het midden is de MB Fresh Foliage, het bloemetje komt van de MB Norrland Flower en de leuke takjes onderin zijn links de Vintage Flourishes 6003/0030

groetjes,
Elly

dinsdag 19 maart 2013

Noor!

Hoi meiden, 

Vandaag staat dit kaartje van mij op het Noor!Designblog.
Wil je weten welke materialen ik hiervoor heb gebruikt, neem dan even een kijkje op het Noor!Designblog.

groetjes, 
Elly

maandag 18 maart 2013

Nog een keer Grand Decorative Labels One.

Hoi meiden, 

Vandaag nog een projectje met Grand Decorative Labels One.
Een kaartje kun je het, vanwege de afmeting tenslotte niet meer noemen :-).
Hiervoor heb ik dus twee maten van de set gebruikt. De grootste is dubbel gevouwen zodat ie kan blijven staan, en de kleinere is er gewoon aan de voorkant tegenaan geplakt. Helaas ben ik niet in het bezit van de gewone Grand Labels One ,
dus heb ik de binnenkant van de labels maar nagetrokken op designpapier en uitgeknipt, maar dat is natuurlijk een stuk minder mooi als het zou zijn, wanneer ik de Grand Labels One  zou hebben gebruikt, want daarvan kun je natuurlijk ook nog mooi de randen embossen. 
 In het midden heb ik de grootste cirkel van de Stately Circles geplakt, daarop de Memorybox Lovely Aster.   
Daarachter vandaan komt 3 maal de Memorybox Chloe Stem.
De hoekjes en de swirl onder de onderste bloem, zijn van de set Venetian Motifs.
De bloemetjes zijn gemaakt met de Blooming Posie van Poppystamps, en de blaadjes zijn van de Lovely Aster set. Het stempel is van Different Colors, en tot slot nog het ornamentje aan de bovenkant, dat is de helft van het label van de set Filigree Delight.
Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden!!

groetjes, 
Elly