dinsdag 30 oktober 2012

Noor Medallion


Hoi meiden, 

Allereerst wil ik jullie bedanken voor al jullie enthousiaste reacties op het combikaartje van Christa en mijzelf in de post hieronder, ook namens Christa! Wie weet komt er nog eens een vervolg :-)
*** 
Dan voor vandaag een kaartje waar ik weer eens een designpapiertje bij heb gebruikt. Ook wel weer eens leuk toch? :-)
Voor deze kaart heb ik de supermooie  Spellbinders Decorative Labels Eight gebruikt  als achtergrond voor mijn zelf gefabriceerde medallion :-)  Het medallion heb ik gemaakt door twee Noor!Designmallen 0148 achter de onder- en bovenkant van een Spellbinders Ovaal te plakken, daarop een frame van dezelfde ovale Spellbinders en in het midden erachter de mooie Noor!Designmal 0149. Een dameskopje van Marianne Design er in, wat bloemetjes van Nellie Snellen erop, hier en daar een plakparel en voila :-) Een très chique kaartje vind ik zelf hahaha.

groetjes, 
Elly




zondag 28 oktober 2012

Een beetje van......


............Christa, en een beetje van mezelf :-).
Deze keer ben ik eens een leuke uitdaging aangegaan. Christa kwam , na mijn kaartje met Magnolia stempel, op het idee om een combi te maken van één van haar kleursels en mijn stijltje van kaarten maken. Dus zo gezegd, zo gedaan :-). Christa had van de week op haar Facebook een prachtig ingekleurd Magnoliaatje laten zien, dus voor mij was de keuze snel gemaakt.......die moest het worden. Ik ben gek ( én een beetje jaloers hihi) op Christa's kleursels. Zij kan als geen ander kleuren met de Faber Castell  en Prisma potloden!! Geef haar een afdrukje en een doos potloden, en zij maakt er de meest prachtige "schilderijtjes" van.
Gisteren lag dit afdrukje dus op de mat ( voor alle duidelijkheid: ingekleurd door Christa dus!), en ben ik ermee aan de slag gegaan. Nou, dit is dus, wat ik ervan gemaakt heb....
Ben benieuwd wat jullie vinden van onze combikaart :-). 
Ik ga van de week effe met mijn dinnetje Jeannette naar Marlous, dan zal ik hem meenemen, dan kunnen jullie hem daar ook in het echie bekijken :-) (Marlous verkoopt ook de Faber Castells, zowel mooie complete dozen als losse potloden)

groetjes, 
Elly


vrijdag 26 oktober 2012

Zalm




Hoi meiden,

Vandaag heb ik een kaartje met het nieuwe fluweelkarton (verkrijgbaar bij Doe@ding) in zalm gemaakt (deze ZALM is wel veilig voor de gezondheid hoor hihihi).
In het midden heb ik de (ein-de-lijk leverbare :-) ) Spellbinders Decorative Labels Twenty-Seven gebruikt. Het was het wachten waard, want het is weer een PLAATJE :-) Ik heb er, door de twee grootste mallen tegelijk te stansen , een frame van gemaakt. In dat frame heb ik een klein vierkant van de Spellbinders Decorative Lables One geplakt met daarop een stansje van de gewone Labels One, en een mooie vlinder van Memorybox erbovenop.
De hoeken heb ik gemaakt door de op één na kleinste stans van de Decorative Labels Twenty-Seven in vieren te snijden. Ik heb er met de Martha Stewart Score-board ( ook verkrijgbaar bij Doe@ding) een klein hoekje op gerild en een Nellie Snellen Rose Flower opgeplakt.( Van het Martha Stewart Score-board heeft Marlous trouwens nu ook een miniversie, zoo handig, én maar 12,95 euro, die staat dus ook al weer hoog op mijn verlanglijstje :-) ) Vervolgens heb ik aan de boven-en onderkant de nieuwe Cottage Cutz Ivy ( ook alweer zo'n beauty) geplakt met daarop ook weer Nellie Snellen Rose Flowers. Nog twee kleine Nellie Snellen vlindertjes aan de zijkanten en dat was ie weer :-)

groetjes, 
Elly









donderdag 25 oktober 2012

Hoi meiden, 

Hier weer eens een NOOR kaartje :-)
Voor deze kaart heb ik gebruikt:
In de hoeken weer mijn favoriete Noor!Design 6002/0135 , vervolgens in het midden de Noor!Design 0147 met daarop een mal van Lin en Lene set 1201/0020, en daarop gekruist de Noor!Design 0149.  In het midden daarvan  een Joy!Crafts bloem, en in de hoeken Joy!Crafts vlinders. En om alle geemboste delen een kleurtje te geven heb ik weer Pan Pastels gebruikt, de 620.8 Phthalo Green Tint.

groetjes, 
Elly

woensdag 24 oktober 2012

Iets anders dan anders...

Hoi meiden,

Vandaag eens iets wat jullie niet van me gewend zijn :-) ........een kaart met een  Magnolia afdrukje!! Laatst waren Cora en Jeannette hier voor een gezellig freubeldagje, en toen stelde Cora voor om een Magnolia stempeltje in te kleuren met 1 kleur potlood (de Faber Castell Nougat) en.......ik vond het leukkkk!! Niet dat het resultaat superfantastisch is, want ik ben tenslotte geen kleurwonder, maar ik vond het leuk genoeg om er een kaartje mee te maken:-) ( die Faber Castell potloden kleuren trouwens heerlijk, en ik heb dit kleurtje toch maar aangeschaft (nou,eigenlijk gekregen van mijn dinnetje :-) ), want dit wil ik nog wel eens doen :-) ).

Marlous heeft weer nieuw karton in de winkel, het fluweelkarton. Het is prachtig van structuur ( zie foto hieronder, klik voor vergroting) , mooi van dikte en het werkt heerlijk!! Het is verkrijgbaar in wel 12 kleuren, van wit, via prachtige zachte tinten zoals creme,  zachtblauw, zachtrose, zachtgroen en zalm tot paars, rood en groen. Een aanrader!!

Voor deze kaart heb ik gebruikt:
Wit fluweelkarton, een Magnolia stempeltje natuurlijk :-), met daaromheen een frame van de Spellbinders Labels Twenty-Eight.
In de hoeken rechtsboven en linksonder de CheeryLynn hulsttakjes, en in de andere twee hoeken , de Nellie Snellen Poinsetta en de Spruce Twigs van Magnolia.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden ;-) 

groetjes, 
Elly



dinsdag 23 oktober 2012

Ronde kaart

Hoi meiden, 

Hier weer een kaartje (gisteren geplaatst op het Papicolor Creaties met Papier blog.)
Ik heb hiervoor de op 
één na kleinste mal van de mooie nieuwe Spellbinders Grand Decorative Cirkels One uitgestansd uit Papicolor Original Anjerwit (03).
Daarna nog een grote cirkel van de Spellbinders Grand Cirkels gestanst en die daarbovenop geplakt met foamtape. Daarna heb ik van de eveneens nieuwe My Favourite Things Sunflower twee bloemen van iedere maat uitgestanst en op elkaar geplakt (is ie niet schattig met dat leuke bloemenhart met gaatjes en dat fijne reliefje op de bloemblaadjes?? :-) ). Daaronder zitten takjes bladeren van Lin en Lene, en een swirl van Magnolia
Vlinders zijn van CheeryLynn en de kleinste is van Marianne Design evenals het tekstlabel en de tekststempel. Alle lichtbruin gekleurde delen zijn lichtjes bewerkt met Pan Pastel 
780.5 Raw Umber.


groetjes, 
Elly


zondag 21 oktober 2012

Hartelijk gefeliciteerd

Hoi  meiden, 

Voor deze kaart heb ik gebruikt:
....de mooie hoekstans van Noor!Design in de hoeken ( uiteraard, waar anders hihi) in het midden heb ik een frame gemaakt van de Lables Twenty Seven, met daarachter het mooie Fancy Lattice raster van Spellbinders. Het label is van de Spellbinders Fancy Labels One, de bloem is de Layered Rose van MFT en de sprieten daarachter zijn van Marianne Design. De vlinder rechts is van CheeryLynn en de vlinder links is een oudere van CC-designs.
Voor de kleur heb ik Pan Pastel 740.8 Burnt Sienna Tint gebruikt.

groetjes, 
Elly

woensdag 17 oktober 2012

GRATIS inloop workshops bij Doe@ding!!



Hoi meiden,

Als jullie nog geen plannen hebben voor het weekend, dan weet ik wel iets leuks voor aankomende zaterdag hoor!! Gezellig even langskomen bij Doe@ding :-)
Bij Doe@ding zijn er zaterdag 20 oktober namelijk twee leuke  inloop-miniworkshops te volgen. Anita Izendoorn en mijn persoontje zitten daar de hele dag weer gezellig met onze Distress Markers (Anita)  en Pan Pastels ( ikke :-) ) om jullie zelf eens te laten ervaren hoe leuk het is om met beiden te werken. Bij Anita kunnen jullie een leuke tag maken, en bij mij een kaartje. Het leukste ervan is, dat het deze keer geheel GRATIS is!! Super toch? Dus wat let je, kom ook gezellig even binnenwippen aanstaande zaterdag.
Ik heb er in ieder geval weer reuze zin in, en hoop jullie te zien aan de Anjerstraat 1 te Spijkenisse!!!

Tot dan! Groetjes, 
Elly

dinsdag 16 oktober 2012

En nog een "NOOR" kaartje....

Hoi meiden, 

Nog maar een Noor! kaartje, want ik was zo lekker bezig :-)
Voor deze kaart heb ik als achtergrond de "Tied Together" embosmal van Creative Expressions gebruikt ( te koop bij Doe@ding) Moooi dat ie is!!! Hij is van zichzelf al prachtig , maar als je op iedere kruising een pareltje zou plakken, dan is ie nog veeeel chiquer :-) (Ga ik beslist binnenkort ook nog een keer doen, maar dan met een rustiger kaartje zodat je meer van de embosmal ziet)
Bij deze kaart heb ik in de hoeken een deel van de Noor!Design hoekmal 0136 geplakt, in het midden de Noor 0146 met daarop een frame van de Spellbinders Classic Ovals. Vervolgens daarop overdwars de sierlijke Noor 0149 met daarop de Joy!Crafts fruitschaal ( in dit geval omgedoopt tot vogeldrinkbak :-) ) met daarop één van de duifjes van de Joy!Crafts Vintage Flourish 6003/0016. Deze keer heb ik de kaart voor de verandering eens helemaal wit gehouden.
Ik hoor/lees weer graag wat jullie ervan vinden! :-)

groetjes, 
Elly

maandag 15 oktober 2012

Hoi meiden,

Gisteren weer een nieuwe kaart in elkaar gefreubelt :-) .
Dit is er weer eentje met een hoog Noor!gehalte :-) Maar ja, dat zijn dan ook zulke beauties dat je ze bijna wel "moet" gebruiken :-)  Voor de hoeken heb ik de Noor!Design mal 0148 gebruikt, en in het midden de 0146. Daarboven op zitten 3  bladertakjes van de Lin en Lene set 028,  en in het midden een Joy!Crafts bloem van de set 6002/0068.De swirl die onder de bladeren vandaan komt is van de Joy!Crafts Floral Flourishes 6003/0008. De gekleurde delen zijn bewerkt met de Pan Pastel 520.8 Ultramarine Blue Tint.

groetjes, en een fijne dag, 
Elly

zondag 14 oktober 2012

Beterschap

Hoi meiden, 

Hier weer een PanPastel kaartje van mij( gisteren geplaatst op het PanPastel BNL blog). Voor deze kaart heb ik de Spellbinders Resplendant Rectangles genomen en er een easelkaartje mee gemaakt. De gekleurde achtergrond heb ik bewerkt met de PanPastel 580.3 Turquoise Shade met daarover PP 100.5 Titanium White  icm met de mooie Floral Flourishes stempels van Inkadinkado en Versamark. Verder heb ik de kaart nog versierd met een Spellbinders Ovaal, waarvan ik ook een frame heb gemaakt met daarin de  MFT Plentiful Petals bloem , en nog twee swirls afkomstig van de Spellbinders Venetian Motifs. Onderaan de Spellbinders Fancy Framed Tags One. Verder heb ik nog wat "oude" vlinderponsen van Martha Stwewart gebruikt.Ik hoop dat ie in de smaak valt :-)

groetjes,
Elly

zaterdag 13 oktober 2012

Homemade Kraft :-)

Hoi meiden, 

Voor deze (groot formaat) kaart heb ik een A4 vel Papicolor Original Anjerwit (03)dubbel gevouwen en de rand gerild op 6mm. Vervolgens heb ik één van de nieuwste Noor!Design mallen uitgestanst, bewerkt met een Crealies NonStop stempel icm met Versamark, en toen bewerkt met Pan Pastel 780.5 Raw Umber. Daarna hetzelfde gedaan met de leuke Joy Crafts borduurstencils ( die, zoals je hier kunt zien, niet persé geborduurd hoeven te worden om mooi te zijn :-) ). De bloem in het midden is de Plentyful Petals van My Favourite Things, en die heb ik , behalve het hartje van de bloem Anjerwit(03)  gehouden, zoals ook de Nellie Snellen Rose Flowers in de hoeken. De takjes die daaronder vandaan komen zijn van Memorybox en  de vlindertjes zijn van Nellie Snellen, en zijn gekleurd met PanPastel 780.1 Raw Umber Extra Dark
Zo heb ik dus mijn eigen "kraft"  karton gemaakt van het Papicolor Original Anjerwit. Leuk of niet? :-)

groetjes, Elly

vrijdag 12 oktober 2012

Hoi meiden,

Ben ik weer met een kaartje ;-)
Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de Spellbinders Scalloped Labels One voor de achterste laag, daarop heb ik een frame gemaakt van twee van de stansen van de Spellbinders Decorative Labels One, en in de hoek zit de mooie My Favourite Things bloem: de Botanical Beauty ( en een beauty is het zéker, niet dan :-) ? ) . De takjes zijn de Lorelei Leaves van Poppystamps, en de swirls achter de bloem zijn van de Spellbinders set Venetian Motifs. De vlinder is van CheeryLynn en de hoekjes komen van de Spellbindersset Marvelous Squares. De gekleurde delen zijn natuurlijk weer bewerkt met PanPastels. De bloem en de vlinder met de PP340.8 Permanent Red Tint, en de blaadjes met PP 270.1 Yellow Ochre Extra Dark met daaroverheen de PP 100.5 Titanium White. Het lichtblauwe gedeelte is gedaan met de PP 580.8 Turquoise Tint.
Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden!!!

groetjes, 
Elly

woensdag 10 oktober 2012

Kaartje én UITSLAG CANDY

Hoi meiden,

Hier een kaartje gemaakt met de Spellbinders Venetian Motifs. De randen heb ik gerild op 6mm.Voor het midden heb ik een ronde nestabilitie uitgestanst en daarachter zit één van de Venetian Motifs, die ik met de swirltjes om de cirkel heen heb "gedrapeerd"  :-). De hoeken komen  van dezelfde set. De blaadjes zijn van de Flourish Leave Strip van CheeryLynn, de bloemen van Nellie Snellen ( Rose Flowers) . 
De gekleurde gedeeltes zijn weer bewerkt met PanPastels. De achtergrond en de bloemen met PP 740.8 Burnt Sienna Tint,( bestempeld met een Crealies Non Stop stempel icm Versamark )  en de blaadjes met  PP 220.1 Hansa Yellow Extra Dark met daaroverheen de PP 100.5 Titanium White.

*****

..........en dan nog de beloofde uitslag van de Noor!Design Candy van afgelopen maandag;
De winnares is geworden:

 Monique-Mienokje
   Gefeliciteerd Monique!! Als je even je adres gegevens naar me mailt ( zie profiel) dan komt de super leuke set zo spoedig mogelijk naar je toe!!

groetjes, Elly

maandag 8 oktober 2012

CANDY!!!

Hoi meiden ,

Van Jolanda, van Noor!Design mag ik deze superrrr leuke candy weggeven!!! De Vintage Flourishes TEATIME set.  Hoe leuk is dat dan weer!?

Dus.....als je kans wilt maken op deze leuke set ....schrijf hieronder dan een berichtje én word volger van het Noor blog:  www.noortje-design.blogspot.com  Onderstaande blinkie mag je ook meenemen en op je eigen blog zetten mét een link naar het Noor blog. Woensdag a.s horen jullie van me wie de gelukkige winnares is geworden :-)
 Enne....wil je dubbel kans maken??? Jolanda  geeft op Noor!Design NOG zo'n gave set weg, dus.......ik zou het wel weten :-)


groetjes, Elly


Babykaartjes met Papicolor Classic


Hoi  meiden,

Ik heb dit keer twee lieve geboorte kaartjes gemaakt (gisteren al geplaatst op het Creaties met Papierblog), één voor een jongetje en één voor een meisje. Hiervoor heb ik de schattige (liggende)  Papicolor Classic kaartjes met scheprand van 8,4 bij 13,2 cm., met bijbehorende envelopjes van 9 bij 14 cm. gebruikt.
Ik heb er allemaal Marianne Design stansjes op gebruikt en een frame van de Spellbinders Fancy Framed Tags Two. Om de stansjes uit te stansen heb ik gebruik gemaakt van het Papicolor Brilliant Sensations Kiezel karton. Ze zijn heel eenvoudig, maar door het "handgeschepte" randje vind ik ze toch wel erg leuk geworden.

Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden!

groetjes, Elly

zondag 7 oktober 2012

Even laten weten....


......dat ik aan je denk!!
Nou, bij deze dan :-)
Deze kaart is gemaakt met als basis de prachtige Spellbinders Resplendent Rectangles, is het geen snoepie? :-)
Voor de tekst heb ik gebruik gemaakt van een stempel van Different Colors, gestempeld op een tag van de Spellbinders Fancy Framed Tags One. De bloem is de Layered Rose van MFT met daaronder blaadjes van Magnolia, en daaronder zit een swirl, behorend bij de mooie Spellbinders set Venetian Motifs. De vlinders zijn de Kaleidoscope butterflies van Memorybox. En het mooie groene kleurtje heb ik weer gemaakt met Pan Pastel en wel de PP 660.8 . Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden!!
Fijne zondag verder, ik duik lekker nog even terug in bed :-)
groetjes, 
Elly

woensdag 3 oktober 2012

Kaartje en Noor!Design dag.

Hoi meiden, 

Hier ben ik weer met een kaartje.
Voor deze kaart heb ik gebruikt:   In de hoeken de gave Noor!Design hoekjes 0136 , in het midden de nieuwe Spellbinders Decorative Labels One, één keer geheel uitgestanst en één keer als frame icm de gewone Labels One erbovenop. Daarin zit weer de prachtige MFT Plentiful Petals bloem, met daarachter de Memorybox tak Honeyblossom Sprig met op de tak, de Rose Flowers van Nellie Snellen. Uiteraard is er weer ingekleurd met Pan Pastels: de bloemen met PP Burnt Sienna Tint, en de takjes met PP Hansa Yellow Extra Dark met daaroverheen PP Titanium White.

*****
Dan ben ik vandaag ook nog eens lekker een dagje"uit" geweest :-) Ik had met een heel stel (8) blogmeiden een Noor!Designdag bij Jolanda thuis in Waspik. Nou het was allereerst super gezellig ( mijn oren suizen nog na) :-). We hebben een hoop nieuwe ontwerpen van Jolanda bekeken en besproken, tussendoor heerlijk gegeten, en toen nog een en ander aan nieuws uitgetansd om te proberen. Nou ik kan jullie alvast zeggen dat er weer heeeel veel moois aan zit te komen!!! . Helaas duurt het voor sommige artikelen nog best lang voor ze op de markt komen, dus effe geduld hebben dan maar :-).
Bij vertrek vanmiddag kregen we allemaal van Jolanda nog een goodybag in de handen gedrukt, nou daar zat me toch een hoop moois in!! Ik kan voorlopig weer aan de knutselarij hoor :-)
Hier een foto van de inhoud van de goodybag:

Niet gek hè, zo'n kadootje?? :-)
Jolanda en meiden, hartstikke bedankt voor de super gezellige dag!!!

groetjes, Elly




maandag 1 oktober 2012

Bakkie doen?? :-)

Hoi meiden, 

Effe een bakkie doen?? Gezellig!! Hoe vinden jullie mijn nieuwe servies? :-) Het is de theepot en de kop en schotel van Joy!Crafts Vintage Flourishes. Ik heb er een schommelkaart mee gemaakt. De kaart zelf is gemaakt met de Grand Circles Spellbinders, De achtergrond heb ik met een groene Joy Crafts embossmal en Pan Pastel voorzien van gekleurde (PP chromium oxide green tint) balletjes. Het frame waar de theeset in zit, is gemaakt met de nieuwe Spellbinders Scalloped Lables One, en de prachtige punten erop zijn van de Spellbinders Venetian Motifs. ( Dit set is super fijntjes en daarom wat moeilijk uit de mal te krijgen, maar met een stukje bakpapier tussen de mal en het karton, en een beetje geduld en voorzichtigheid lukt het prima). Verder zitten er nog  Joy!Crafts mallen op, de vlinders, de bloemen en de Floral Flourish Leaves. Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden!

groetjes, Elly