zaterdag 29 september 2012

Geslaagde demodagen van Doe@ding


Weer terug van een mega gezellige , drukke 2e demodag van Doe@ding . Ik heb weer heel veel "oude bekenden" en medebloggers langs mijn tafeltje zien schuiven. Super gezellig weer!
De Pan Pastels vlogen over de toonbank, dus ik vermoed dat er
straks weer een heleboel mensen besmet zijn met het hardnekkige PanPastelvirus :-) Ik had jullie al een keer gewaarschuwd....er is geen antivirus tegen te verkrijgen, dus....eenmaal verslaafd, altijd verslaafd :-).
Ook de Spellbinders verkochten als warme broodjes, dus we gaan straks op de blogs weer prachtige kaarten voorbij zien komen met al die gave nieuwe produkten. Al met al was het weer een super geslaagd weekend!! Ik heb genoten, en ik hoop jullie ook !?
groetjes, en een fijn weekend verder
Elly

vrijdag 28 september 2012

Scenery met Pan Pastel

Hoi meiden, 

Dinsdag was het mijn beurt weer om een kaart te posten op het Pan Pastel BNL blog.Vandaag plaats ik mijn kaartje hier op mijn eigen blog. Kan nog net, voordat ik samen met mijn dinnetje Jeannette afreis naar Spijkenisse :-)
 Deze keer heb ik gekozen voor een scenerykaartje. 
Hier voor heb ik een achtergrondje gemaakt met de PP 560.8 Phthalo Bleu Tint. Ik heb het karton ingesmeerd hiermee, en vervolgens met een puntje van een babylotiondoekje vlekken gemaakt, zodat het een wolken achtergrondje werd. Vervolgens de Puffy Clouds van Memorybox uitgestanst en de randjes ook met hetzelfde blauw bewerkt. Van wit karton heb ik twee sneeuwhopen  geknipt, waartussen ik de kerstbomen van de Cottage Cutz mal Moose and Trees heb geplakt ( deze zijn bewerkt met de Crealies Non Stop Crackle Stempel (met Versamark)) en PP 680.1 Bright Yellow Green Extra Dark met een vleugje PP 270.1 Yellow Ochre Extra Dark erdoor) De kale bomen zijn de Memory box Twiggy Tree, bewerkt met de PP 740.1 Burnt Sienna Extra Dark en een beetje  PP100.5 Titanium White. Met die twee kleuren heb ik ook de herten van het Deer Trio van Memorybox ingekleurd. Het hekje is de Mini Picket border van Poppystamps en heel licht ingekleurd met de PP780.8 Raw Umber Tint Voor de sneeuw heb ik gebruik gemaakt van Liquid Appliqué. Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden!!

groetjes, Elly

dinsdag 25 september 2012

Nog geen plannen voor het weekend???


Nou, dan weet ik wel iets leuks hoor!! :-)
Wat denken jullie van de super gezellige Demodagen van Doe@ding in Hotel Atlas te Spijkenisse?? Hèt event van het jaar voor de fanatieke knutselaars ( natuurlijk ook voor de wat minder fanatieke, haha) Deze keer is het de 10e keer alweer en het beloofd weer geweldig te worden!! Er zijn weer heel veel dingen te doen (workshopjes) ,  te zien (demo's) , en te koop (het allernieuwste op hobbygebied) en er komen weer tal van demo-dames hun speciaal voor deze demodagen gemaakte, nieuwe creaties laten zien ( kijk HIER om te zien wie er allemaal komen). Ook voor mij wordt er weer een tafeltje klaargezet, dus wie weet, tot ziens op vrijdag en/of zaterdag 28 en 29 september!? Enne...ALS je komt, vergeet dan niet om ook langs de winkel zelf te gaan ( Anjerstraat 1, op loop afstand van Hotel Atlas ) want daar zitten ook nog eens vier dames te demonstreren ,dus je ziet wel, er is weer meer dan genoeg te beleven aanstaand weekend, je hoeft je niet te vervelen :-)

groetjes, 
Elly

maandag 24 september 2012

Groene Schommelkaart

Hoi meiden,

Vandaag maar weer eens een schommelkaartje, die blijven leuk vind ik. 
Hiervoor heb ik de Nestabilities Grand Circles gebruikt voor de basis, die heb dubbel gevouwen en daarna een kleinere cirkel gesneden en geembost met de Sizzix Corners and Lattice en op de voorkant geplakt. De mooie vorm erop heb ik gestanst met de Lin en Lene set nr 20 ( ook het frame). Verder heb ik Poppystamps Lorelei leaves gebruikt, een Marianne D. spriet malletje, vlinders van Cheery Lynn. De grote vlinder is van Memory box ( Kaleidoscope Butterfly) de takjes achter de bloem zijn van  My Favourite Things ( Leafy Flourish). De grote bloem is van JoyCrafts en de kleintjes zijn de Rose Flowers van Nellie Snellen. Al het groen is gedaan met Pan Pastel.


groetjes, 
Elly

zaterdag 22 september 2012

Briljant..........



.............. het karton bedoel ik dan hè :-) Deze kaart is geheel gemaakt in het prachtige Papicolor Brilliant-Sensations, kleur 161 - kiezel. Het heeft een mooie glans en je kaartje heeft er meteen een hele chique uitstraling door. Gisteren heeft deze kaart op het Creatief Met Papier blog gestaan en vandaag plaats ik hem hier op mijn eigen blog.
Voor deze kaart heb ik de Spellbinders Grand Decorative Ovals gebruikt als basis. Daarop de Spellbinders Decorative Labels One met boven en onder daarachter twee tags van Marianne Design en erop weer een Spellbinder nl. de Venetian Motifs. De bloem in het midden daarvan is van  de My Favourite Things Layered Roses en de takjes daarachter zijn de Poppystamps Lorelei Leaves. Bovenin nog de Kaleidoscoop Butterflies van Memorybox, en als laatste heb ik het geheel op een standaardje van Joy gezet.

groetjes, Elly

Gebruikte Papicolor artikelen:

       Papicolor Brilliant-Sensations, kleur 161 - kiezel




woensdag 19 september 2012

25 jaar getrouwd

Hoi meiden, 

Ik had nog wat kaarten op de pc staan die ik nog niet geplaatst had, dus hier nog een kaartje wat ik voor mijn vriendin en haar man had gemaakt, ter ere van hun 25-jarig huwelijk. De achtergrond is gemaakt met de Sizzix embossfolder Corners and Lattice. Verder heb ik gebruikt: het hart van Floral Flourishes, zwanen van Marianne Design., Swirls van Whimsy en een bloem van Crealies. De achtergrond is natuurlijk weer bewerkt met Pan Pastels i.c.m Crealies NonStop crackle stempel en Versamark.

groetjes, Elly

maandag 17 september 2012

Noor!Design.

Hoi meiden, 

Deze kaart van mij mocht gisteren op het Noor!Design blog staan. De kaart heb ik deze keer (bijna) helemaal wit gehouden. Ik heb alle ge-emboste delen natuurlijk wel weer een likje Pan Pastel meegegeven, heel licht blauw deze keer. Ik heb de mooie Noor! Design Hoekstans 6002/0135 wel 8 keer gebruikt op deze kaart, maar dat is niet storend toch? :-).Het hart is een Floral Flourish stans.  Verder heb ik allemaal wat "oudere" Joy artikelen gebruikt. Voor de achtergrond heb ik weer zo'n groene plastic ( met een dure naam: polybesa haha)  Joy Craft embossmal gebruikt ( die zijn er in heel veel leuke modelletjes)  , en na het embossen ook weer lichtjes ingesmeerd met Pan Pastel.
Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden.

groetjes, Elly

vrijdag 14 september 2012

Christmas in September :-)

Hoi meiden,

Een tijdje geleden vroeg Graham (een Engelse duivenliefhebber) me of ik een kerstkaart voor hem wilde maken, die hij aan zijn moeder kon geven. Dat kon natuurlijk!! Ik vond natuurlijk dat er ( in zijn geval) wel een (vredes-)duif op moest, dus heb ik Marktplaats afgestruind voor een duivenmalletje , en ....gevonden! :-) ( Hij is van Sizzix)
Ik heb de achtergrond geembost met een Joy Crafts sneeuwvlokmal ( zo'n groene) en vervolgens met lichtblauwe   Pan Pastel  gekleurd. In de hoeken heb ik weer die super mooie Joy Crafts NoorDesign hoekjes geplakt. En in het midden, één van de prachtige,allernieuwste Spellbinders , de Decorative Labels Eight, waarvan ik een frame heb gemaakt met de gewone Labels Eight. Daarin heb ik een MD mal gebruikt voor de bladeren en de kerstster is van......eh... kweeniemeer waar ie van is haha, Magnolia of MFT denk ik :-). De dennetakjes erachter zijn van CheeryLynn en de takjes van Marianne Design.
Dit was dus weer mijn allereerste kerstkaartje voor dit jaar :-)

groetjes, Elly

maandag 10 september 2012

Baby


Hoi meiden,

Een lief baby easelkaartje dit keer. Gemaakt met de Marianne Design LR 0240. Een prachtige mal, die op zich zelf al heel mooi is, en versierd met de MD Kinderwagen LR 0218 , de tekst Baby LR 0217
en een lief strikje ( van een hele oude Cuttlebug mal) een schattig  romantisch geheel vormt (vind ik zelf hihi). Ik heb de achtergrond bewerkt met  een Crealies NonStop stempel, Versamark en Pan Pastel Permanent Red Tint 340.8
****
PS : de komende weken ben ik lekker aan de knutsel met de nieuwste Spellbinders om voorbeeldkaartjes te maken voor de Doe@ding Demodagen (28/29 sept. in hotel Atlas in Spijkenisse), dus er zal tot die tijd niet erg veel nieuws op mijn blog verschijnen. Ik heb nog een paar kaartjes te laten zien, maar de kaartjes waar ik nu aan bezig ben, komen na 29 september pas op mijn blog. ( Ik dacht; ik zeg het even, dan weten jullie waar ik uithang hahaha)


Groetjes, 
Elly

vrijdag 7 september 2012

Pan Pastel Lady





 Hoi meiden, 

Deze kaart heb ik gisteren geplaatst  in mijn eerste post voor op het nieuwe Pan Pastel BNL blog . 

Hiervoor heb ik een witte kaart genomen van linnenkarton
( 15,2x15,2cm), en op 6mm van de rand heb ik met behulp van een scoreboard een rillijn aangebracht. Vervolgens heb ik in de hoeken , mooie corners van CheeryLynn geplakt, bewerkt met PP 560.8 Phthalo Blue Tint ( gewoon puur, zonder Versamark op de hoekjes gesmeerd) Op die hoekjes heb ik  vlinders van Memorybox en van CheeryLynn geplakt ook bewerkt met dezelfde kleur PP 560.8, en met PP 220.1 Hansa Yellow Extra Dark ,waarover ik vervolgens nog een laagje PP 100.5 Titanium White heb aangebracht. ( Dit doe ik omdat ik zelf erg van hele zachte kleurtjes hou, en zo de kleuren nog wat af kan zwakken). In het midden heb ik een mooie MD Creatable ovale mal geplakt, waaruit ik het midden heb gesneden. De geembostte delen van de rand heb ik ( toen het karton nog in de mal zat) bewerkt met de blauwe PP. Vervolgens een MD Creatable dameskopje twee keer uitgestanst, de bovenste alleen aan de randen bewerkt met ook weer de blauwe PP en ze een heel klein stukje verspringend op elkaar in het midden geplakt.
Om de rand heb ik de MemoryBox Honeyblossom Sprig geplakt , bewerkt met de eerdergenoemde groene en witte PP. De bloemetjes van Nellie Snellen zijn ook weer blauw gemaakt, daarna geembost en vervolgens op de bloemen van de Memorybox mal geplakt. Als laatste nog een label gestanst, het geemboste gedeelte ook weer bewerkt met de blauwe PP toen het karton nog in de mal zat, en met Versamark een tekststempel van MD erin gestempeld en ook die vervolgens weer bewerkt met de blauwe PP. 
Alle onderdelen die bewerkt zijn met PP heb ik met haarlak gefixeerd, zodat de kaart niet meer afgeeft, en zodat ook de foamtapeblokjes die ik gebruik beter blijven plakken.

groetjes, 
Elly

donderdag 6 september 2012

De allerrrr nieuwste Spellbinders zijn binnen!!



 Hoera!! Ik ben weer helemaal happy!!....Waarom??? Nou, Doe@ding heeft de allerrrrr- nieuwste Spellbinders binnen , en gaaf dat ze weer zijn!!  Ik ga er lekker z.s.m. mee aan de slag, want op 28 en 29 september zijn er weer de Demodagen van Doe@ding  in Hotel Atlas in Spijkenisse, en daar hoop ik jullie weer leuke dingetjes te kunnen laten zien, gemaakt met deze allernieuwste nesties. Maar zolang hoeven jullie niet te wachten hoor :-)  ik zou zeggen , ga ook even kijken HIER, en zie voor jezelf dat ik niks teveel heb gezegd , en dat ze stuk voor stuk weer adembenemend mooi zijn !! 
Tip; niet te lang wachten met bestellen hoor, want ze vliegen de (web-)winkel al uit ( heb er gelukkig nog een paar kunnen reserveren :-)) Pfft, want het zou een mega ramp zijn als ik er naast greep hihi, ik zit er nl. al ruim twee maanden met grote smart op te wachten! :-)

groetjes, Elly

Rozen van Papicolor crepepapier.

 Hoi meiden,

 Hier mijn kaartje wat ik gisteren op het Creaties met Papierblog heb gepost.
Deze keer heb ik gebruik gemaakt van het nieuwe crepepapier van Papicolor ( verkrijgbaar in heel veel mooie kleurtjes). Het lag in mijn geval (als bloemverslaafde) natuurlijk voor de hand dat ik er bloemen mee zou maken :-) ,rozen in dit geval.  Ik heb hiervoor de MFT Dienamics Layered Roses gebruikt. Ik heb een stuk lila crepepapier genomen , een paar keer dubbel gevouwen, en toen in 1 keer een aantal lagen in verschillende maten uitgestanst, die vervolgens van groot naar klein opgestapeld, een gat in het midden gemaakt, eyelet erdoorheen en vouwen maar. Een kind kan de was doen :-) Voor de basis van de kaart heb ik een stuk Cardstock Original Anjerwit genomen van 13 bij 17.5 cm, gerild op 6 mm, en bestempeld met de mooie pluizebollenstempel van Penny Black en Versamark. Daarna bewerkt met Pan Pastel 470.8 Violet Tint voor een mooi romantisch resultaat. In het midden heb ik met een Martha Stewart rand/hoekpons ( Vintage Lace) een rechthoek gemaakt en die op dezelfde manier bewerkt als de achtergrondkaart. Vervolgens vier prachtige Noor-design mallen in de hoeken geplakt. De takjes zijn de Lorelei leaves van Poppystamps. Die heb ik eerst met een rilpen voorzien van nerfjes en vervolgens met Pan Pastel 220.1 Hansa Yellow Extra Dark een kleurtje gegeven. Toen nog een JoyCrafts vlinder en twee Martha Stewart vlinders erop geplakt en klaar was ie weer :-)

Gebruikte Papicolor materialen:

Groetjes, Elly

dinsdag 4 september 2012

Bruintinten

Hoi meiden, 

Deze keer een kaartje in mooie bruine Pan Pastel tinten.
De achtergrond is gemaakt met de Sizzix embosfolder Corner and Lattice. Daarop een mal van de MD LR 0240. De vlinder daarop is van Memorybox, In de hoeken Nellie Snellen Rose Flowers met daaronder  in 2 hoeken sprieten van MD en in de andere hoeken, de Macarena Corner van Memorybox.
*****

En..... zomaar even een foto van onze lieverds, die geduldig zitten te wachten tot de baas thuis komt van zijn werk :-)

groetjes, Elly

maandag 3 september 2012

Noor Design!

Hoi meiden, 

Gisteren stond dit kaartje van mij op het Noor Design blog. Hoe leuk is dat dan weer !? :-)  Jolanda vroeg me vorige week of ik gastdesigner wilde zijn bij haar op het blog, en natuurlijk wilde ik dat :-) Het is tenslotte toch een hele eer dat je daarvoor gevraagd word , niet dan?

Voor dit kaartje heb ik alleen maar crème karton, geinkt met een vleugje Colorbox Chalk Creamy Brown, gebruikt. Alle gebruikte mallen op het kaartje zijn (hoe kan het ook anders hihi) van Joy!Crafts.
In de hoeken heb ik de super mooie nieuwe Noor Design hoekmalletjes gebruikt. In het midden de Lin en Lene set 020, met daarop de Floral Flourish swirls 6003/0008, Floral Flourish leaves 8003/0001 en de Joy cut.en emb.mal bloemen nr 4. En in de hoeken nog de Joy cut.en emb.mal vlinders nr 1.
Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden! 
****
Ik maak gelijk even van de gelegenheid gebruik om jullie weer eens een keer hartelijk te bedanken voor alle leuke, lieve reacties die jullie altijd achterlaten op mijn blog. BEDANKT meiden!!! Dat maakt het bloggen altijd nog nèt een beetje leuker :-)  Ik waardeer het zeer!!

groetjes 
Elly






zaterdag 1 september 2012

Bloemenkaart

Hoi meiden, 

Gisteren was er weer een hele gezellige koop/demo avond bij Doe@ding, waar ik zelf ook mocht zitten met Pan Pastels. Ik had wat voorbeeldkaarten gemaakt en meegenomen en deze wil ik ook graag aan jullie laten zien.
Hier dan één van de kaarten....
Hiervoor heb ik een stuk wit linnenkarton gebruikt, waarop ik met behulp van een scoreboard 3 randen heb gerild aan de zijkanten. Daarop weer een stuk karton wat ik heb geembost met de prachtige embosfolder Loving Thoughts van Sizzix. Vervolgens in de hoeken weer CheeryLynn corners geplakt en onderin de mooie MFT Plentiful Petals. De takjes zijn op de middelste na ( die is van Poppystamps) allemaal van Marianne Design. De vlinder is van Memorybox.Alles is weer bewerkt met Pan Pastel, te weten de kleuren 340.8 Permanent Red Tint, en 680.1 Bright Yellow Green Extra Dark. ( icm Crealies non stop Crackle en Inktspetter stempels en Versamark)
Hoor weer graag wat jullie ervan vinden.

groetjes, 
Elly