donderdag 31 mei 2012

Joy Crafts stansjes

Hoi meiden, 

Vandaag een kaartje, gemaakt met twee van de nieuwste Joy Crafts stansen: de fotohoekjes 6002-0125 en de rand 6002-0100. De rand is prachtig en de fotohoekjes....zoooo leuk, ze vouwen namelijk om je karton of afbeelding heen, dus het ziet er uit als een echt fotohoekje. Helemaal leuk :-)
Voor de rest heb ik uit het midden een Anja Creatable gestanst, met daarop een Spellbinders Petit Oval, en daar weer op de Memorybox Primula Blooms. Uiteraard nog wat ( CheeryLynn) vlinders om het geheel af te maken :-)

groetjes, 
Elly

dinsdag 29 mei 2012

JOEPIE, leuk nieuws voor de shopverslaafden onder ons ( en geef maar toe,  dat zijn wij freubelaars allemaal ;-) )....de geheel vernieuwde webshop van Doeading is weer online!!!!

 Er staan weer volop gave hobbyhebbedingen op, dus we kunnen ons hart weer ophalen :-)
Marlous heeft nu ter introductie van de nieuwe webshop een leuke aktie, de verzendkosten zijn bij een bestelling tot 50 euro maar 2,95, en boven de 50 euro gratis! En..... je kunt nu ook met Ideal betalen, en als je dan voor 3 uur besteld en betaald wordt het dezelfde dag nog verzonden, en DAT alleen al is een goede reden om bij Doe@ding te shoppen :-) , want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik vandaag iets bestel, wil ik het graag gisteren al hebben hahaha.
Dus ga snel een kijkje nemen bij ;  www.doeading.nl

groetjes, Elly




zondag 27 mei 2012

Belijdenis kadootje

Hoi meiden, 

Hier eindelijk weer eens een post van mij :-). 
Tja, net als bij jullie waarschijnlijk, komt er met dit mooie weer niet zoveel uit mijn handen qua freubelen. Qua andere dingen trouwens ook niet hahaha...
Ik ben meer buiten te vinden dan binnen, we moeten tenslotte genieten van dit mooie weer zolang we het hebben. Niet dan?
Vandaag ,eerste Pinksterdag was er bij ons in de kerk Belijdenisdienst. Carla, een lieve kennis van mij, deed belijdenis, en daar hoort natuurlijk een passend kadootje bij.
Ik had voor haar een miniboekje ( 6 bij 8,5cm) gekocht, met uitspraken van de Heere Jezus. 


Om dit nu zo maar te geven vond ik een beetje kaal , dus heb ik er een easeldoosje voor gemaakt. Ben zelf helemaal tevreden met het resultaat, ook al was het last-minute werk :-). ( Ik moest het gisterenavond nog maken haha) Tja, uitstellen, en nog eens uitstellen, en dan ...moet je haasten hè :-) . Maar goed, het was op tijd klaar (ik ging alleen niet zo héél vroeg naar bed, dat dan weer niet, haha)
Ik wens jullie vandaag en morgen een fijne gezegende Pinksteren!!

groetjes, Elly

woensdag 23 mei 2012

Label

Hoi meiden, 

Zomaar even tussendoor...
Een slabbetjes label om aan een kraamkadootje te hangen. Hoe lief is dat dan.... :-)

Een fijne zonnige dag allemaal hoor... ik ga zo lekker even naar de kapper en daarna lekker aan de knutsel :-). Ik heb nog twee dingen op het programma die "moeten", dus ik ben in ieder geval weer van de straat ;-)
groetjes, Elly


maandag 21 mei 2012

Vlinder in Antique Linen

Hoi meiden, 

Hier een kaartje in Antique Linen, ook al zo'n prachtige kleur vind ik. Ik heb de basis bestempelt  met stempels van Stempelglede, en de NonStop Crackle stempels van Crealies. Het midden en de hoeken zijn gemaakt met de Spellbinders Parisian Motifs. De bloemetjes zijn van Joy Crafts, de bloemharten van Crealies, De takjes achter de bloemen zijn van CheeryLynn. De vlinder is een stempel van Hero-Arts.

groetjes, 
Elly

zondag 20 mei 2012

Nog een keer Ornare....

Hoi meiden, 

Nou hier meteen dan nog maar eentje :-) . Vind het eigenlijk wel weer heel erg leuk, zo'n oude techniek in een nieuw jasje :-).
Deze keer heb ik offwhite karton gebruikt, dezelfde Ornare prikmal als gisteren, en ook heb ik alles weer geinkt met Distress Weathered Wood. De hoeken zijn van de Spellbinders Decorative Photocorners. Ik heb een frame van de Classic Ovals in het midden geplakt, met een vlinder daarin van Memorybox. De takjes bovenin zijn de Olive Branches van Cheery Lynn, en onderin heb ik Creatables klimop en sprieten gebruikt, waarin ik hele kleine bloemetjes heb geplakt. Twee kleine Nellie Snellen vlindertjes boven in en dat was ie weer:-)


groetjes, 
Elly

zaterdag 19 mei 2012

Uit de "oude doos" ....

Hoi meiden, 

Vandaag laat ik jullie hier het kaartje zien, wat ik gisteren op het Creatief met Papier blog heb geplaatst en waarvoor ik in de "oude doos" ben gedoken. We hadden op het CMP blog beloofd om weer eens wat oude technieken nieuw leven in te blazen, dus bij deze.... 
Ornare mallen.... zooo mooi, maar zoals waarschijnlijk ook bij jullie, liggen ze hier al jaren stof te vangen :-),
dus besloot ik een mooie uit te zoeken en daarmee aan de slag te gaan. Dit is het resultaat geworden. Ik ben er zelf zeer over te spreken en ben dan ook van plan om binnenkort nog meer kaartjes  te maken en hier te plaatsen met deze leuke techniek. In combinatie met stansmallen en ponswerk geeft het een prachtig resultaat. Ik heb de kaart wit gehouden, en alleen de randjes geinkt met Distress Weathered Wood  wat een hele chique uitstraling geeft.


Ik heb voor deze kaart een stuk Papicolor Cardstock Original Hagelwit (kleur 30) gesneden van 30x11.1 cm. Dit heb ik dubbelgevouwen op de helft zodat het een rechtopstaande kaart werd. Vervolgens heb ik een stuk gesneden van 14.4 bij 10.5cm, en dit aan alle zijden gerild op 5mm. Toen de Ornare mal aan de achterkant erop geplakt met verwijderbaar Scotchtape en deze geprikt. Daarna dit op de kaart geplakt met foamtape. Vervolgens een frame gemaakt met de Spellbinders Classic Ovals, die in het midden geplakt met foamtape en hierin een bloem geplakt, gemaakt met de Nellie Snellen Rose Flower pons in combinatie met de EK Succes Retro Flower pons. Verschillende Creatables takjes erachter, en nog wat CC-Design vlinders en Nellie Snellen vlindertjes erbij , en in de hoeken Cheery Lynn Corners Deco, en dat was het dan weer :-)
Ben weer heel benieuwd wat jullie ervan vinden, en hoop dat ik jullie hiermee weer geinspireerd heb, om ook eens even jullie eigen "oude doos" in te duiken en te kijken wat voor leuks je daaruit nog kunt gebruiken.

Fijne dag, en groetjes, 
Elly

Gebruikt Papicolor materiaal;

vrijdag 18 mei 2012

Beterschap

Hoi meiden, 

Hier dan meteen nog maar een kaartje in Distress Bundled Sage :-)
Ik heb de basis gestanst met de Spellbinders Romantic Rectangles en bewerkt met Bundled Sage en de Crealies Non Stop stempel Crackle 1. Daarop een Spellbinders Lacey Ovals , waaruit ik een ovaal heb gestanst met de Classic Ovals. De tekst is ook van Crealies en is gestempeld op een Spellbinders Ribbon Banner. De bloem is weer gemaakt met de Alterations mal van Tim Holz, en de bladertak met de mal van Cottage Cutz. De sprietentakjes zijn Creatables. Als laatste weer een Joy Crafts standaardje eronder, en voila :-)

 groetjes, 
Elly

donderdag 17 mei 2012

Hoi meiden, 

Ik ben, zoals beloofd, aan de slag gegaan met mijn nieuwe aanwinsten, die ik heb gekocht bij Doe@ding afgelopen zaterdag.... de Tim Holz Alterations bloemen, en de Cottage Cutz tak met blaadjes: Leafy Foliage. Ik heb geprobeerd er een bloesemtak van te maken. 
Ik heb de tak uitgestanst uit craft, en nog een keer uit lichtgroen cardstock. Van die laatste heb ik vervolgens de blaadjes afgesneden, geinkt met Distress Forrest Moss en op de craft blaadjes geplakt.De tak zelf heb ik nog geinkt met Distress Vintage Photo.  Toen wat kleine bloemetjes gestanst , die een kleurtje gegeven met rose chalk en er een pareltje ingeplakt. 
Het frame is gemaakt met de Martha Stewart PAP ponsenset Deco Fan en geplakt op de grootste maat Spellbinders Curved Rectangles. Daarvan heb ik er 2 tegen elkaar geplakt met ruimte voor de tag ertussen. Het geheel vervolgens op een Joy Crafts kaartenstandaardje gezet.
Oh ja...de kaart is geinkt met Distress Bundled Sage (zo'n mooie kleur vind ik dat :-)....zo  mooi, dat er binnenkort nog een kaartje aan zit te komen in deze kleur hoor:-)


Groetjes, en een fijne Hemelvaartsdag allemaal!!
Het is hier heerlijk zonnig, hopelijk bij jullie ook!!
Elly

dinsdag 15 mei 2012

Hoi meiden,

Hier weer een kaartje in mijn favoriete kleuren. 
Hiervoor heb ik de Marianne Creatable LR 0180 eens een ander jasje gegeven. Ik heb gedeeltes van de Creatable achter een frame van de Spellbinders Classic Squares geschoven, en daar vervolgens  nog zo'n frame achter geplakt zodat de Creatable er tussen valt. Daarop een cirkelframe gemaakt van de combinatie Spellbinders Scalloped Circles en Classic Circles. Daarop een bloem met een kantje eronder, en Cheery Lynn swirls.
De hoeken op de kaart zijn de Corner Flourish van Bosskut, en de basis is geponst met de Martha Stewart randpons Flourish Edge. Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden.

groetjes, Elly





*****



zaterdag 12 mei 2012

Een heerlijke dag gehad vandaag...


Hoi meiden, 

Vandaag heb ik weer een hartstikke leuke dag gehad!! Vanmorgen gingen mijn vriendin Jeannette en ik al vroeg op pad naar Honselersdijk, waar de boekpresentatie van het prachtige nieuwe boek van Marijke van Ooijen (Marijkes Mooie Mijmeringen) plaatsvond.
Daar was het lekker druk en gezellig, en bovendien kreeg ik daar ook nog het mooie boek uitgereikt door Marijke, omdat ik er ook een klein aandeeltje in heb mogen hebben. Super leuk dus!  


Voor de liefhebbers van nostalgische poppen en beren en ander moois ,die geinteresseerd zijn in het boek.... ga even naar Marijke's blog en via een mailtje kun je het bij haar bestellen.

*****
Ik mocht daar ook Sonja ontmoeten van het blog Sezoentje-Sonja, een hele lieve meid, die ook aan het boek heeft meegewerkt, en die nog een gaaf kadootje voor me meebracht ook. Een prachtig geborduurd speldenkussentje, heel mooi verpakt en met een mooi labeltje eraan, met een lieve boodschap erop. Zooo leuk!! Nogmaals hartstikke bedankt hoor Sonja!! Ik vind het fantastisch knap dat je dit kan maken. Ik kan nog geen knoop aanzetten, laat staan zoiets moois maken. Maar goed, ieder z'n ding....en dit is duidelijk jouw ding :-)

 *****
Toen Jeannette en ik bij Marijke weggegaan zijn, zijn we eerst nog lekker wezen lunchen en daarna zijn we nog  gezellig even naar Doe@ding geweest :-) Daar kon ik het weer niet laten hoor, en moest ik naast karton toch weer nieuwe bloemetjes en blaadjes aanschaffen :-) Tja, daar kun je er nooit genoeg van hebben toch? :-) Er waren weer nieuwe Alterations mallen van Tim Holz uit, superrr gaaf. Op één stans een heleboel soorten en maten bloemetjes en blaadjes, superhandig dus! 1 keer door de stansmachine draaien, en je hebt meteen genoeg stansjes om 3 hele bloemen te maken. Dus jullie begrijpen, dit was weer een "musthave" voor mij :-). Over musthaves gesproken.... Ik vond er ook nog een supergave stans van Cottage Cutz.....takjes met blaadjes. ook weer zo'n handige...1 keer draaien en je hebt er gelijk een heel stel waarmee je aan de slag kan. Tja, zo zijn er daar nogal wat musthaves te koop hihi. Ik zag er nog wel meer die ik graag wilde hebben, maar ja.....dat moet dan maar weer wachten tot een andere keer , wel jammer hoor :-(. Maar al met al hebben we weer een heerlijk dagje gehad vandaag!! Ik heb  genoten!! :-) En morgen ga ik lekker met mijn nieuwe spullies (zie foto hieronder) aan de slag :-)


groetjes en een fijn weekend verder,
Elly 

 Oh ja, nog even dit.... DoeaDing is achter de schermen nog steeds druk bezig met het opzetten en vullen van de nieuwe webwinkel, en als alles goed gaat, is ie binnen 2 weken klaar!! Joepie!! :-)
 Maar wil je nu toch al iets bestellen of vragen kan dit natuurlijk altijd via de mail of tel. 0181-625017.



vrijdag 11 mei 2012

Romantic Rectangle doosje

***

Hoi meiden, 

Voor vandaag heb ik een doosje te laten zien, wat ik heb gemaakt met de Spellbinders Romantic Rectangles, -Floral Ovals, en -Persian Accents.
(spellbinders te koop bij Doe@ding)

groetjes, Elly

donderdag 10 mei 2012

zomaar even tussendoor :-)

Hoi meiden, 

Zomaar...... een lieve foto van onze doggies. Kijk die twee eens prinsheerlijk liggen te relaxen. Heerlijk toch, zo'n "hondeleven" :-)

groetjes, Elly

Sizzix / Hero Arts

Hoi meiden, 

Vandaag een kaartje met een mooi bosje bloemen, gemaakt met een Sizzix/HeroArts stempel- en stansenset.
Voor deze kaart weer alleen cardstock gebruikt en dat geinkt met Distress inkt Old Paper. Op de randen van de basiskaart heb ik de Non Stop stempel Crackle nr 1 van Crealies gebruikt. Vervolgens een vierkant gesneden, dat gerild op 2.5mm en geinkt en bestempeld. Daarna een vierkant geponst met de Martha Stewart PAP ponsen Deco Fan, en daar het midden uitgesneden. In het midden daarvan heb ik een frame van de Spellbinders Lacey Ovals geplakt, met daarin de leuke bloemen. De bloemen heb ik eerst gestempeld met Versamark, vervolgens bestrooid met wit embossingpoeder en dat verhit met de heattool, daarna het geheel uitgestanst. 2 van de vlinders heb ik gewoon gestempeld met Distress Old Paper, en de andere twee ook met Versafine en met embossingpoeder bewerkt.Als laatste nog twee kleine Nellie Snellen vlindertjes op de bloemen geplakt. Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden....
Enne..... ik wil jullie weer eens bedanken voor jullie leuke reacties telkens weer!!! Ik vind het heel bijzonder dat jullie toch steeds weer de moeite nemen om een berichtje achter te laten.Thanks meiden !! :-)
 
groetjes, Elly

dinsdag 8 mei 2012

Bundled sage

Hoi meiden, 

Hier een kaartje van offwhite karton geheel geinkt en bestempeld met Distress Bundled Sage. Een prachtige kleur vind ik dat, zo zacht en zo fijntjes. Ik heb nu even geen zin om alles wat ik gebruikt heb erbij te zetten haha, maar als je iets wilt weten hoor ik het wel :-)


groetjes, Elly

maandag 7 mei 2012

Ronde kaart

Hoi meiden, 

Gisteren heb ik deze ronde kaart in elkaar gefreubeld. Hiervoor heb ik de Spellbinders Grand Circles en de Grand Scalloped Circles gebruikt als basis. Hartstikke leuk om die nu neer te kunnen zetten op zo'n leuk Joy Crafts standaardje vind ik. Ik hem hem versierd met MD Creatables ( de ronde mallen in het midden, het mandje en de vlinder) Verder heb ik allerlei takjesponsen gebruikt om het mandje te vullen. De bloemetjes zijn van Memorybox, en de swirls van Magnolia. Verder nog wat pareltjes geplakt ter afwerking  en dit is dan het resultaat geworden......


groetjes, 
Elly

zondag 6 mei 2012

Viooltjeskaart

Hoi meiden, 

Vandaag wil ik deze viooltjeskaart laten zien. Ik heb hiervoor weer alleen met cardstock gewerkt, en alles is geinkt met Distress inkt. Qua kleur is ie wel weer buiten mijn "comfortzone", maar ik ben er toch best tevreden mee :-). De "viooltjes"  heb ik geponst 
( met de Nellie Snellen Rose Flower pons) uit wit karton en vervolgens met distress inkt hun kleurtjes gegeven. De crackle achtergrond is gemaakt met Crealies Non Stop Crackle stempels. Ik vond het heel leuk om weer eens iets anders dan anders te doen.

groetjes , Elly

zaterdag 5 mei 2012

Hoi meiden,

Dit keer een kaartje in wit met lichtblauw, Hierop heb ik de mooie Anja randmal van Marianne Design gebruikt. op de geemboste roosjes daarvan heb ik Nellie Snellen Rose Flowers (mini) geplakt, met een pareltje in het bloemhart. De bovenste rand is van MFT. de onderste is een Creative Border van Crealies. De grote vlinder is van Memorybox, de kleintjes van Nellie Snellen, en de hoekjes zijn van de Spellbinders Antique Frame and Accents.

groetjes, en een fijn weekend,
Elly

vrijdag 4 mei 2012

Lady

Hoi meiden, 

Wat vinden jullie van deze lady? :-)
Hiervoor heb ik weer alleen offwhite linnenkarton gebruikt, en dat ge-inkt met Disstress Victorian Velvet. De hoeken heb ik bestempeld met een Crealies Non Stop Crackle stempel. Daarop heb ik één van de CheeryLynn Lace  Corners Deco E  geplakt. In het midden een Spellbinders Lacey Oval, met daarop een frame gemaakt met de Classic Ovals, en daarin een dubbele (de onderste ietsjes verschoven voor het schaduweffect) Creatable Lady van Marianne Design. Onderop een Joy bloem ( ook bestempeld met de Crackle stempel) en takjes van Marianne Design en van CheeryLynn. De vlinders links en rechts zijn van Marianne Design en de bovenste is weer van CheeryLynn.
Vervolgens heb ik nog pareltjes in de hoeken geplakt en ik heb de Lady ook een parelketting gegeven, want die mag natuurlijk niet ontbreken bij een echte Lady :-)

groetjes, Elly

donderdag 3 mei 2012

Kaart voor CMP (Creaties met Papier) blog






Hoi meiden,

Bovenstaande kaart heb ik voor het nieuwe 
Creaties met Papier blog gemaakt.
Daar was ie gisteren ook te zien. ( als je daar nog niet geweest bent...ga dan even kijken, lees het eerste bericht , wordt volger en maak kans op een leuke prijs!!)

Ik heb hiervoor een stuk Papicolor Cardstock Original Anjerwit van 30,2 x 10 cm genomen en de zijkanten daarvan geponst met de Martha Stewart borderpons Scroll Lace. Vervolgens de kaart op 5 en 7,5 cm aan iedere zijkant gerild, zodat hij gevouwen kon worden. Daarna nog enkele rillijnen aangebracht ( voor de sier) en een stuk Papicolor Papier Original Zalmrose van 9,3 x 12,1 cm in het midden geplakt. Daarop een stuk Papicolor Cardstock Original Anjerwit van 8,9 x 11,7, waaruit ik de Spellbinders labels Six heb gestanst , Daarna heb ik er van dezelfde Labels Six er ook nog een frame opgeplakt. In dat frame een Spellbinders Lacey Oval met daarop Memorybox bloemetjes en -blaadjes, en Creatables klimoptakjes. In de hoeken Cheerylynn Deco Corners, en aan de zijkanten van de kaart nog een swirl van MFT. Verder nog wat Creatable -, en Nellie Snellen vlinders, en als laatste nog wat pareltjes geplakt voor de afwerking. Alle randen zijn ge-inkt met Distress Tattered Rose.

groetjes, 
Elly

gebruikte Papicolor artikelen:

*****

woensdag 2 mei 2012

Fotolijst

Klik op foto voor vergroting.
Hoi meiden, 

Laatst vroeg een kennisje of ik voor haar een kaart wilde maken met een foto van haar, voor haar man die 50 werd. Ik zei; joh, wat denk je van een fotolijstje. Dat vond ze een heel leuk idee, dus dat is het geworden.Ze was heel blij met het resultaat, en ik moet zeggen, ik vind het zelf ook wel een plaatje geworden :-)

groetjes, Elly