vrijdag 27 januari 2012

Gastauteur in de Marianne Doe

Hoi meiden,

Deze keer had ik de eer om gastauteur te mogen zijn in de nieuwe Marianne Doe nummer 13, voorjaar 2012.
Dit is één van de kaarten waarmee ik in het blad mocht staan. Ik heb hier de prachtige nieuwe Creatable LR 0200 Anja hoek en Craftable CR 1205 vlinder van Marianne design gebruikt.


******
Ik wil nog even zeggen, dat ik het elke keer weer heel erg speciaal vind als , en vooral dàt , ik gevraagd wordt om in een blad te publiceren. Dat is toch iets waarvan je alleen maar kan dromen als je begint met kaartjes maken? En dan , zoveel jaar later, mag je je werk ineens terugzien in verschillende hobbybladen, hoe leuk is dat dan? Ik vind het in ieder geval elke keer weer een feestje :-)

groetjes, en een fijne dag,
Elly

dinsdag 24 januari 2012

creme/bordeaux

Hoi meiden,

Een kaartje in creme met bordeaux deze keer.....
In het midden heb ik gebruikt: de Spellbinders Labels Twenty, met daaronder, aan vier kanten, een doorgeknipte mal van de Spellbinders Fleur de Lis Accents, en erop 2 frames van de Spellbinders Petite Ovals. De takjes zijn van Avec, de hoekjes van Ouickutz, de grote vlinder is van CheeryLynn, de kleintjes van een Tonic ponsje. De bloem is van Crealies, de CL CF 02

groetjes, Elly

maandag 23 januari 2012

Hoi meiden,

Vandaag weer een "kanterig" kaartje :-).
Hiervoor heb ik gebruikt;
De Martha Stewart rand-en hoekponsen French Scroll voor het frame, in het midden een vierkante Spellbinder, met daarachter 2 doorgeknipte tags van de Spellbinders Fancy Tags Three. Daarop een mal van de Spellbinders Ironwork Motifs, en een Spellbinders Big Scalloped Circle en de Cl CF 19 van Crealies.

groetjes, Elly

zaterdag 21 januari 2012

Notitieblokje om op te hangen


Hoi meiden,

Deze keer heb ik weer eens een notitie blokje gemaakt, maar nu eentje die je op kan hangen.

groetjes, en een fijn weekend,
Elly

dinsdag 17 januari 2012

Hoi meiden,

Een kaartje in groen met creme voor vandaag.
(Deze keer ontbreekt me de zin even ,om op te schrijven wat ik allemaal heb gebruikt :-)maar als je vragen hebt, kun je me natuurlijk altijd mailen!)

groetjes,
Elly

zaterdag 14 januari 2012


Hoi meiden,

Hier weer eens een "anders dan anders" kaartje ( voor mijn doen althans). Ik vind kraft tegenwoordig ook heel mooi, en in combi met Pion papier vind ik dit toch wel een gaaf resultaat geven. Voor deze kaart heb ik gebruikt: voor de rand, de MS rand-en hoekponsen Poinsetta( maar die hoeft niet perse voor kerstkaarten gebruikt te worden vind ik) , voor de hoeken "oude" Nellie Snellen Double Die hoekjes , daarop Nellie Snellen bloemetjes. De vlinders zijn van Cheery Lynn (butterflies mini) en de kleine vlindertjes zijn van een Tonic ponsje. De roos is ook weer iets nieuws, van Leane Creatief, de Lea-bilities. Al met al best een geslaagde kaart vind ik :-), en jullie?

groetjes, Elly

woensdag 11 januari 2012

Kant

Hoi meiden,

En maar weer een kaartje in crème......dat blijft toch favoriet bij mij hoor :-).
Hiervoor heb ik de nieuwe Marianne Design Anja hoek gebruikt. Ik heb er alle vier de hoeken mee gesneden en geembost. In het midden de ronde Craftable geplakt en daarop de prachtige vlinder van MD. Verder nog swirls en blaadjes van MD gebruikt, en nog wat kleine vlinders van allerlei merken. Het is zo best een lekker "kanterig" geheel geworden vinden jullie niet? :-)

groetjes, Elly

zondag 8 januari 2012

Kado doosjes

Hoi meiden,

Op verzoek van een vriendin van mijn schoonmoeder, heb ik deze twee kado doosjes gemaakt. Voor de roze heb ik de Martha Stewart rand-en hoekponsen French Scroll gebruikt. Bovenop één van de Spellbinders Fancy Tags Two. Daarop een bloem van Crealies , de CL CF 21, en twee Creatable vlinders van Marianne Design, en in de hoekjes wat parels.
Voor de groene heb ik de Martha Stewart rand-en hoek ponsen Vintage Floral gebruikt. Daarop één van de Spellbinders Fancy Tags Three. Daar weer bovenop de Crealiesbloem CL CF 18, hier ook de Creatable vlinders en in de hoekjes wat parels.

groetjes, Elly

donderdag 5 januari 2012

Speciaal voor jou

Hoi meiden,

Een kaart in creme en craft deze keer.
Ik heb een langwerpige craft kaart gebruikt met daarop een stuk creme cardstock gerild op 3 mm aan alle zijden. Onderaan een mooie border van Spellbinders Parisian Accents geplakt. In het midden een stempel van Different Colors met een frame eromheen van de Spellbinders Lacy Ovals. De swirls links en rechts zijn van de Spellbinders Ornate Artisan Tags and Accents , de bloemen zijn van Crealies CL Cf 21. De vogeltjes en de klimop zijn van Marianne Design.

groetjes,
Elly

dinsdag 3 januari 2012

Hoi meiden,

Deze keer maar weer eens een hele witte (nou, nee..... eigenlijk off-white) kaart. Ik heb de basis geponst met de Martha Stewart rand-en hoekponsen French Scroll. Daarop de Creatable LR 0169 kleedje en bloem, de LR 0206 Ivy, en de sprieten van de Creatable LR 0192 Leaves. Het bloemhart is van een Pipoos pons, en de vlinders zijn van Martha Stewart.

groetjes,
Elly

maandag 2 januari 2012

Een nieuwe woning........

...... nee...niet voor ons hoor ( wij blijven lekker zitten waar we zitten :-) , maar voor een vriendin die is verhuisd. Daarom dus dit kaartje :-)
Ik heb de border gemaakt met de Martha Stewart Ribbon Loop. Daarop een Spellbinders Scalloped Oval, met daar bovenop een Classic Oval. Op het ovaal heb ik de Creatable sleutel geplakt( eindelijk eens een reden om hem te gebruiken hihi), samen met de Creatable klimop , het vogelhuisje en het vogeltje. In de onderste hoeken bloemen en blaadjes van Crealies, en in de bovenste hoeken "oude" Nellies Choice hoekjes met daarop Ek succes Daisy en Nellie Snellen bloemetjes.



groetjes, Elly

zondag 1 januari 2012


Hierbij wil ik iedereeen een heel gelukkig, gezond, liefdevol en gezegend 2012 wensen!! En dat we met z'n allen maar weer veel leuke freubels mogen maken en op ons blog zetten, zodat we, ook in dit nieuwe jaar, weer lekker kunnen genieten van elkaars maaksels!!

liefs, Elly