woensdag 31 augustus 2011

Ein-de-lijk......

.....weer een post van mij.Het heeft even geduurd, maar ik heb wat andere dingen te doen gehad, waaronder een opdracht voor een artikel in een blad ( daar horen/zien jullie later meer over). Maar nu eindelijk weer eens een kaartje gemaakt. Deze is voor een jarige vriendin. Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden!

groetjes, Elly

dinsdag 23 augustus 2011

Notitieblokje

Hoi meiden,

Deze keer weer een homemade kladblokje;-)
Hiervoor heb ik twee stukken cardstock genomen, en die weer bekleed met leuk nopjescardstock. Toen door de Zutter Bind-it-all gehaald, en voila.... een leuk notitieblokje.
De voorkant heb ik versierd met twee randen van de Spellbinders Parisian Accents, een Crealies CL CF 20 bloem, een Die-namics swirl en twee Magnolia Doohickey swirls. Dan nog een leuk dameskopje van MD creatables (LR 0139) erop, en een paar vlindertjes van Nellie Snellen.Een bijpassend potlood erbij en dat maakt dan weer een leuk setje.

groetjes,
Elly



zaterdag 20 augustus 2011

Beker met bonbons

Hoi meiden,

Deze keer heb ik een beker gemaakt, en die lekker gevuld met bonbons. Morgen moeten we op visite, dus dit is een leuk meenemertje ;-)

Oh ja, nog even wat..... mijn vriendin Monique, heeft eindelijk ( na heeeeel veel aandringen hihi) een eigen blog aangemaakt. Nu zou ik het zo leuk vinden als jullie allemaal even bij haar gaan kijken, en misschien wel volger worden. Het is zeker de moeite waard, want ze maakt echt prachtige kaartjes. Klik hier voor haar blogadres.

groetjes, Elly

vrijdag 19 augustus 2011

24 jaar getrouwd...gefeliciteerd!!




Hoi meiden,

Zondag zijn mijn dinnetje Jeannette en haar man Pieter 24 jaar getrouwd. Daarvoor heb ik dit kaartje gemaakt. Ik heb hem gisteren al opgestuurd, dus hij zal nu wel op de mat liggen bij hen, dus ik kan hem nu wel plaatsen ;-)

groetjes, Elly

dinsdag 16 augustus 2011

Babykaartje


Hoi meiden,

Deze keer eens een babykaartje. Die maak ik eigenlijk zelden of nooit, dus het was een hele klus (LOL). Nee hoor, dat niet, maar ik had nogal moeite met de aankleding. Hij is vrij rustig gebleven, want ik had echt geen idee wat er verder nog bij moest. Ik heb met bloemetjes zitten schuiven, en met vlinders, en met swirls, maar nee, het was het allemaal nèt niet. Toen heb ik op het laatst de Quickutz hoekjes nog toegevoegd, en dacht; zo moet het maar. Wat vinden jullie er nu van?

groetjes, Elly


zaterdag 13 augustus 2011

Kaartje en.....een mooie foto.

Hoi meiden,
Hier weer een kaartje. Gemaakt met de Go Kreate Rectangle Frame Frilly 2. Het papier is van Graphic 45. De uitgeponste vorm en het frame zijn gemaakt met Spellbinders large scalloped ovals. De vlinders zijn van Cheerylynn, de kleintjes van Nellie Snellen. De swirls zijn stukjes van de nieuwe Die-namics mal: Fancy Flourish. De margrietjes zijn geponst met Pipoos ponsjes, de blaadjes daaronder met een Punch a bunch ponsje. De bloem in het midden is gemaakt met de nieuwe Crealies Creative Flower CL CF 20. De blaadjes daaronder zijn van Joy Crafts.

********

........en dan hier nog een foto die ik van de week 's ochtends vroeg heb gemaakt. Ik zag dit en dacht; hier MOET ik even een foto van maken! Het is net alsof God in al Zijn Glorie, een kijkje neemt op aarde door een gat in de wolken. Hoe mooi is dat dan?? Hierdoor wordt je weer bepaald bij de pracht van Gods schepping, en besef je weer eens te meer, dat God alles zo mooi en perfect gemaakt heeft, speciaal voor ons!!!

lieve groetjes,
Elly


vrijdag 12 augustus 2011

Gefeliciteerd

Hoi meiden,

Deze keer heb ik een felicitatiekaartje gemaakt.
De randen heb ik geponst met de Martha Stewart borderpons Swirling Lace. Het designpapier is van Graphic 45 Baby to Bride collection. Het hart is van Nellie Snellen, de kleine vlindertjes ook. De grote vlinder is van CC designs. De label is van Spellbinders Fancy tags, de swirl is van Magnolia Doohickey. De bloemen ( CL CF 17) zijn van Crealies en de blaadjes bovenin ook. De blaadjes onder de grote bloem zijn van Nellie Snellen.

groetjes, Elly


dinsdag 9 augustus 2011

Een klein lichtje....

.....een warm gebaar!
Laatst zag ik bij Mariannes Papirverden, een heel leuk kado ideetje. Zij heeft een kerst- versie gemaakt, en ik heb er uiteraard mijn eigen draai weer aan gegeven ;-) Ik heb alleen maar cardstock gebruikt, wat kant, bloemetjes van Magnolia Doohickey, blaadjes van de Martha Stewart pons Frond, en een vlindertje van Nellie Snellen. De stempel komt van Elke Verschooten ( te bestellen bij Kitty Franken), en is uitgeponst met de oval en scalloped oval punches van Stampin Up. De uitgeponste kantrand is van een EK succes randpons.

groetjes, Elly



zondag 7 augustus 2011

Notitieblokje

Deze keer een notitie blokje gemaakt.
Laatst, toen mijn vriendin Jeannette haar hobbykamer aan het opruimen was , vond ze nog een hele stapel van die blokjes, waarvan ik er toen ook een heel stel heb gekregen. Dikke zoals deze ( zie onderste foto) en nog dunnere. Dus nu vond ik het maar eens tijd worden om daar eens iets mee te doen.
Dit is het resultaat geworden.
Ik heb er eerst een kaft voor gemaakt van cardstock en die weer bekleed met Kaiserkraft Peppermint designpapier. Daarna heb ik een roos gemaakt met MD kant eronder en daar heb ik dan weer Magnolia Doohickey blaadjes onder gedaan. De hoekjes zijn oudjes van Double Do, en de vlindertjes zijn van een Mireille ponsje.


groetjes, Elly


zaterdag 6 augustus 2011

Vintage


Hoi meiden,

Ik heb me er ook maar eens aan gewaagd......een vintage kaartje ;-)
Ik was van de week met Jeannette en d'r buuf bij Doeading in Spijkenisse en zag toen prachtig Maja papier en van Pion Design een vel met allemaal van die vintage dames.
Ik dacht...laat ik nu ook maar eens proberen om een vintage kaartje te maken. Nou dit is hem/haar dus geworden. Hoe vinden jullie 'm? Er zullen er vast nog meer volgen, want er zitten nòg 10 van die mooie plaatjes op dat vel ;-)

groetjes,
Elly

vrijdag 5 augustus 2011


Hoi meiden,

Ben ik weer met een kaartje...
Hiervoor heb ik gebruikt;
Papier van GCD studio's Ella Bleu. Voor de border de Martha Stewart border pons Hydrangea ( zelf gaatjes geponst in de bloemetjes) De Spellbinders Fleur de Lis squares links en rechts, en de Spellbinders Fancy Tags Two in het midden.De bloemen zijn van Joy Crafts, en de blaadjes van de Martha Stewart pons Frond. De grote vlinders zijn van Cheery Lynn, en de kleintjes van een Mireille ponsje en van Nellie Snellen. De bloemenharten zijn bij de Hobbykaart gekocht.


groetjes,
Elly

donderdag 4 augustus 2011

Herenportemonnee




Hoi meiden,

Deze keer weer een iets anders dan een kaartje....
Een herenportemonnee.
Binnenkort is het vriendje van mijn dochter jarig, en ik vond dit wel een leuk idee om aan hem te geven.
Maten kan ik jullie helaas helaas niet geven, want ik rommel zelf altijd maar wat aan, en dacht er te laat aan om alles op te schrijven.
Ik heb hem gemaakt van donkerbruin cardstock, en de 'slangenleren' delen heb ik geembost met de Cuttlebug embos folder Mesh Texture. Daarna heb ik die delen eerst geblend met Distress inkt Brushed Corduroy , toen ingesmeerd met Versamark en bestrooid met Artemio clear embossingpoeder, en dat dan verhit met de heattool, en dan krijg je dit leuke resultaat.
Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

groetjes, Elly

woensdag 3 augustus 2011

Hoi meiden,

Hier is er weer ééntje hoor ;-)
Hiervoor heb ik gebruikt;
Graphic 45 designpapier, de Martha Stewart borderpons Deco Fan, de ronde mal van Spellbinders Parisian Motifs, daarop de Spellbinders Classic Circles, een Crealies creative flower, en daaronder de bladeren van MD Creatables LR 0150.De vlinders zijn van MD Creatables LR 0158, en de hoekjes zijn van de Spellbinders Decorative Corners. Het parelbloemhart is van de HOBBYKAART

groetjes,
Elly

dinsdag 2 augustus 2011

Hoi meiden,

Nou, de zon schijnt , dus ik ben weer in mijn nopjes hoor ;-) .Huis en tuin zijn aan kant, dus ik kan lekker doen waar ik zin in heb ;-) ( en dan weten jullie wel wat dat is natuurlijk ;-) )
Hier weer een kaartje wat ik gisteren gemaakt heb.
Hiervoor heb ik gebruikt;
Papier van Papermania Regency. In het midden heb ik Spellbinders labels sixteen gebruikt, aan de vier zijkanten daarvan heb ik stansjes van de Spellbinders Parisian Motifs geplakt. Daarbovenop Die-namics bladswirls, en Magnolia Doohickey blaadjes en bloemen. De vlinders zijn van CC-designs, en de hoekjes zijn Vintage Corners van Provocraft.
Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden.

groetjes, en een zonnige dag gewenst!!
Elly