dinsdag 29 juni 2010

rood/wit


De titel zegt het al.... meer kan ik er niet over zeggen ;-)
groetjes ,

Elly

maandag 28 juni 2010

Sterkte...

Een sterkte kaartje deze keer . Vrij rustig gehouden en de nieuwste MD bloemenmal gebruikt.
groetjes, Elly

zondag 27 juni 2010

Synchroon scrappen ;-)

Zoals elke dag zaten mijn vriendin
en ik gisterenavond weer samen aan de Skype, en omdat we net allebei aan een nieuw project wilden beginnen, stelde ik voor dat we samen aan eenzelfde project zouden beginnen, maar wel ieder volgens eigen idee. Als voorbeeld namen we dit gave project van Yvonne.

Het was super leuk om te doen en nóg leuker om naderhand van elkaar te zien wat de ander ervan had gemaakt. We hebben dus allebei onze eigen stijl en dat is hier weer duidelijk naar voren gekomen ;-).
Gaan jullie ook nog even bij Jeannette kijken?
En dan ben ik heel benieuwd wat jullie van onze synchroonscrapperij vinden, ;-)
groetjes,
Elly

zaterdag 26 juni 2010

Mooi blauw...

....papier vind ik dit. Het is van K&C, en samen met craftkleurig karton vind ik het wel een mooie combinatie.
groetjes,
Elly

donderdag 24 juni 2010

En nóg maar een Magnolia...

...want ik heb de smaak te pakken ;-) Deze keer in ecru, rose en kraftkleur. Het ecru/rose papier is van My minds eye en de rose medallions die erop staan zijn van fluweel (zó mooi joh).
groetjes,
Elly

dinsdag 22 juni 2010

Het is weer tijd voor een Magnoliaatje ;-)

Ik had weer eens zin in een Magnolia kaartje, dus hier is ie dan.... Ingekleurd met Derwents, platinum Stickles op d'r tiara, en glitter op de handschoentjes en onderjurkje. Hoe vinden jullie hem geworden?
groetjes,
Elly

zondag 20 juni 2010

K&Company papier...

.....vind ik zó mooi. Niet alles hoor, maar ik heb een paar favoriete blokken. Voor dit kaartje heb ik die dus weer eens uit de kast gehaald, en ik ben er zelf weer zeer over te spreken ;-) haha, klinkt lekker arrogant hè?( is niet zo bedoelt hoor ;-))
groetjes, en een fijne zondag,
Elly

zaterdag 19 juni 2010

Eens een keertje paars gebruikt


Toen ik nog geen scrapkaartjes maakte , maar 3 d- en borduurkaarten gebruikte ik heel veel paars en lila. Geen idee waarom ik dat nu eigenlijk niet meer doe, want het zijn toch eigenlijk prachtige kleuren.Misschien omdat er niet zoveel designpapier is in paars/lila??
groetjes,
Elly

vrijdag 18 juni 2010

Nu maar eens een jongenskaartje....

Ik ben druk aan het oefenen met inkleuren. Het wil nog niet helemaal zoals ik wil, maar omdat ik al een week niks heb geplaatst hier op mijn blog, heb ik toch maar een kaartje gemaakt van een ingekleurd afdrukje. Een jongenskaartje deze keer.
Nou ik ga weer maar verder met oefenen hoor ;-). Wish me luck ;-)
groetjes,
Elly

zaterdag 12 juni 2010

Kaartje met Justrite stempels

Deze keer heb ik de Justrite stempels er eens bij gepakt. Ik heb er al aardig wat, ze zijn zó gaaf, maar ik gebruik ze té weinig. Dat komt eigenlijk omdat ik het inkleuren van de plaatjes vrij lastig vind. Ik zou daar eigenlijk wel graag Copics voor willen hebben omdat die kleuren zoveel sprekender zijn dan dit, maar jah, dan wil ik ze allemaal omdat je dan echt opvolgende kleuren kan gebruiken, en dat zit er niet in. Dus dan toch maar zo.
groetjes,
Elly

donderdag 10 juni 2010

Blauw , rose ,wit.

Weer een kaartje af. Ik zag zoiets hier voorbij komen en heb er een eigen draai aan gegeven.
groetjes, Elly

dinsdag 8 juni 2010


Weer een kaartje, zonder designpapier en met alleen maar mallen en ponsen gemaakt. Hij is druk, maar ik vind hem toch best wel mooi geworden ;-) ( Ik hou nou eenmaal niet van kale kaartjes ;-)
groetjes, Elly

maandag 7 juni 2010

Mijn bijdrage voor de 1ste uitdaging op het nieuwe Scrappin Challenge Blog....


Dit is mijn DT-voorbeeld kaart ,volgens bovenstaande sketch, voor de 1ste Challenge bij Scrappin Challenge Blog Ga kijken voor de voorwaarden en doe lekker mee! Je kunt elke maand een leuke prijs winnen!
groetjes, Elly

zondag 6 juni 2010

Lekker rose....


Vandaag twee heel verschillende kaartjes, maar wel allebei in dezelfde mooie kleur rose.
Bij de bovenste heb ik voornamelijk nesties gebruikt. Bij de onderste heb ik Tilda gedistressed in de kleur Victorian Velvet, haar onderjurkje en handschoentje zijn voorzien van glitter en ook haar kroontje heeft (zilveren) stickles gekregen.
groetjes,
Elly

vrijdag 4 juni 2010

We denken aan je....

Vandaag maar eens een kaartje gemaakt met deze mooie Marianne mal. Ik heb hem al maanden liggen , en er nog steeds niks mee gedaan, dus dat werd hoog tijd ;-) Papier wat ik heb gebruikt is BG Capella, tekststempel is van een vel eigen merk stempels van Hobbystempels.nl Ik hoor wel weer of jullie het wat vinden ;-)
groetjes, Elly

donderdag 3 juni 2010

Bordeaux/ lichtblauw


Hier een kaartje in bordeaux met lichtblauw. Best wel een mooie kleurencombi vind ik.
Voor de verandering (hahaha) zitten er maar weer eens vlinders en bloemen op ;-)
groetjes uit een zonnig Strijen,
Elly