maandag 28 september 2009

Welkomstkaartje voor nieuwe buuf .

Een kaartje om mijn nieuwe overbuurvrouw welkom te heten in de straat. Ik zag aan de inrichting dat ze ( net als ik) van bruin houd, dus de keuze voor het papier( papermania en graphic 45) was snel gemaakt.Ik hoop dat ze hem leuk vind!
groetjes,


zaterdag 26 september 2009

Blanco kaart

Deze keer maar weer een blanco kaartje. Hij was al verkocht toen alleen het achtergrondpapier er nog maar opzat hihi. Hij lag op tafel toen een vriendin kwam, en ze zei meteen; die is voor mij....wat ga je er van maken?? Het achtergrond papier mocht niet teveel verloren gaan vond ze, nou( omdat ik het toch niet kan laten hihi) heb ik er toch één en ander opgeplakt, maar hij blijft mooi vind ik zelf, en jullie??
( ze kocht trouwens nog 10 kaarten van me, dus ik ben weer zo goed als uitverkocht , lekker toch ;-)
groetjes,

dinsdag 22 september 2009

Get well soon


Hier dan eens een beterschapskaart. Hij is maar weer eens in mijn favo kleuren; bruin, groen en creme. Ik heb het mooie Graphic 45 papier gebruikt, de MS arch lattice-, branch-, vlinder- en roseleaf ponsen.De nestabilities label 8 en de ponsen oval en ovalscallop van Stampinup.Tekst is van een set clearstamp sentiments van Papermania.
Groetjes,

maandag 21 september 2009

Bloemenkaartje

Hier een romantisch kaartje ( al zeg ik het zelf hihi). Ik heb de Doily lace, de Flourish edge en de Frond pons van Martha Stewart gebruikt, en de nestabilities labels 4 , petite scallop ovals en petit ovals. Bloemen zijn van de EK succes retroponsen.
groetjes,

zondag 20 september 2009

Merry Christmas

Deze keer heb ik eens een kaart met een open passepartout gemaakt van nestabilities labels 5. Hier achter heb ik tranparant sheet (mica) geplakt en daarop het magnoliameisje, en de tekstlabel. Op de achter-binnenkant van de kaart heb ik weer SEI papier gebruikt ( Annette's Creafarm)
De rand van de kaart met de scorpal geembost, en de ijskristallen erop gestempeld met catseye chalk creamy brown ( Annette's Creafarm) Ben benieuwd naar jullie mening....
groetjes,

vrijdag 18 september 2009

Nieuw kaartje....

Deze kaart heb ik weer gemaakt met het Sei Wintersong designpapier ( verkrijgbaar bij Annette's Creafarm),de spellbinders labels 5 , fotocornerpons van EK succes, en de bladeren zijn van de Sizzix branches and leaves mallen. De diagonale rillijnen zijn gemaakt met de Scorpal.
groetjes,

woensdag 16 september 2009

Nog een kerstkaartje

Nog maar een kerstkaart met SEI wintersongpapier ( verkrijgbaar bij Annette's Creafarm).
Het papier is al mooi op zich ( de hulstblaadjes erop zijn van rood fluweel) en heeft dus eigenlijk niet veel aankleding nodig.Maar ik heb toch nog maar een border gemaakt met de Martha Stewart starborderpons, en heb er nog geponste sneeuwvlokken opgedaan, met in de midden een pareltje ( Annettes Creafarm).
groetjes,

zondag 13 september 2009

Eindelijk ....


Zo, eindelijk weer een kaartje gemaakt. Ik heb het heel de week druk gehad met vanalles en nog wat, en dus geen tijd gehad om kaartjes te maken. Maar vandaag ben ik er weer tegenaan gegaan en heb dit kaartje gemaakt. Ben weer benieuwd wat jullie er van vinden...
groetjes,

zondag 6 september 2009

Warm Holiday Wishes...

Hier maar vast eens een kerstkaartje.....
Het designpapier is allemaal van SEI Wintersong ( verkrijgbaar bij Annette's Creafarm), de hulst pons is van Carl ( ook verkijgbaar bij Annettes Creafarm) . De border pons is van Martha Stewart, en de witte sneeuwvlok( glacial snowflake) ook.De glinsterparels in de sneeuwvlokken zijn van Papermania.
groetjes,

zaterdag 5 september 2009

Gefeliciteerd...

Deze kaart heb ik gemaakt met het mooie rozenpapier van Graphic 45 (te verkrijgen bij Annette's Creafarm) Ik vind hem zelf wel romantisch geworden en jullie?
groetjes,

vrijdag 4 september 2009

Toffifee doosje...


Zo en hier dan mijn eerste creatie met het supermooie SEI wintersong papier te verkrijgen bij Annette's Creafarm! Een toffifee doosje! Leuk om te geven in plaats van een kerstkaart, Ik ben er zelf wel gecharmeerd van hihi, ik vind de kleur supermooi, en de ingekleurde magnolia had ik nog ergens liggen van vorig jaar, maar zo doet ze mooi dienst zou ik zeggen ;-) De hulstpons vind ik ook een schatje. Het "bont" aan haar jas heb ik bewerkt met een puffy velvet marker. Dat werkt zó leuk...het is vloeibaar als je het erop smeert, en als je het dan verhit met de heattool, dan zie je het helemaal omhoogkomen, en lijkt het net bont. Zo gaaf!!!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden....
groetjes,

Vandaag lekker wezen hobbyshoppen!!!!

Vandaag ben ik lekker met mijn vriendin Jeannette wezen hobbyshoppen bij Doe@ding in Spijkenisse. En........kijk eens wat ik voor moois heb gekregen!!!!( Ik zou nl. nog een verlaat verjaarskado van Jeannette krijgen ;-) ) Een blokje papier van Papermania, en een gave postcard stempel, en een gaaf kerst clearstempelset van Inkadinkado. Nogmaals super bedankt hoor Jeannette X X X.
Heb zelf natuurlijk ook nog een en ander gekocht;-) maar dat zit al weer in de doosjes en vakjes waar het hoort hihi, dus kon ik het niet meer fotograferen. nl brads, bloemetjes, roosjes, cardstock, spacers, lint en nog wat kleine stempeltjes.Al met al....was het weer een topdagje. Op de terugweg zijn we nog lekker bij de Mac geweest, en hebben daar heerlijk zitten smullen. Daar dit ook een hobby is van mij, hihihi, kon mijn dag niet meer stuk. Ik zit nu lekker te knutselen.
groetjes,

woensdag 2 september 2009

Just for you....

Met deze kaart was ik gisterenavond begonnen en hij is eindelijk af. Het papier is van Graphic 45, de swirlstempels van Stempelglede, tekst op de pc gemaakt, plakparels van Kars ( Annettes Creafarm)
groetjes,

En weer een verrassing....

WOWWW!!!!! Ik kreeg vandaag weer een verrassing binnen!!!!!!!! Een doos met daarin allereerst een briefje van Annette met de vraag of ik tot eind van het jaar designer wil blijven bij haar.... Nou domme vraag natuurlijk ;-) .......NATUURLIJK wil ik dat, harstikke gaaf. Ben weer supertrots!!
Maar toen ik de doos ging uitpakken , ging ik spontaan dansen, want wat zat erin.....nou kijken jullie zelf maar;Een gave hulsttakpons ;-), een cats eye creamy brown inktpad ( die verslijt ik bij bosjes voor het maken van mooie distressrandjes aan mijn papier) , een hele stapel prachtig designpapier, en als klap op de vuurpijl..... het HELE pakket SEI Wintersong designpapier, En dat is MOOOOIIIII.
Dit moeten jullie echt ook nemen hoor, als je mooie winterkaartjes wilt maken. Het papier is zoooo bijzonder. Er zitten vellen tussen met glittertjes, en met fluweel ( ooh zooo gaaf) en een vel met thickers van fluweel. OOh ik ben helemaal lyrisch!!! ;-)

Nou jullie snappen wel wat ik vandaag weer ga doen zeker..... juist ja, als de wiedeweerga aan de scrap ;-)

Mijlpaal!!!


YES!!! Ik heb een mijlpaal bereikt met mijn bloggie....50 volgers!!! Super!!!
Ik vind het hartstikke leuk dat jullie zo trouw mijn blog bezoeken en dat sommige van jullie ook altijd een leuk berichtje achterlaten . Echt hartstikke leuk. Nooit gedacht dat het hebben van een blog zó leuk kan zijn!Ik wil jullie dus allemaal nogmaals hartelijk bedanken voor het trouwe volgen en de lieve reacties! Dikke kus,

dinsdag 1 september 2009

Eens een andere stijl...



Deze keer wilde ik eens iets anders dan anders, en daar is deze kaart uitgekomen.Het papier is van Graphic 45, de bloemen zijn van EK succes, en die heb ik een beetje ingeknepen tot weer een heel andere bloem ( tip van mijn vriendin Jeannette), leuk toch? Wat vinden jullie???
groetjes,